N40 κινητηρας και ναι παλαια συμπληρωνα 500ml καθε 10000χλμ,τωρα σε 7000χλμ απο την προηγουμενη αλλαγη εχω βαλει 1,5λτ,μετα ομωσ απο την στιγμη που το εχω αφησει σχεδον σε ακινησια.Λαδια εχω 5-40,αν και εκτοσ αυτησ τησ φορας εβαζα 5-30
N40 κινητηρας και ναι παλαια συμπληρωνα 500ml καθε 10000χλμ,τωρα σε 7000χλμ απο την προηγουμενη αλλαγη εχω βαλει 1,5λτ,μετα ομωσ απο την στιγμη που το εχω αφησει σχεδον σε ακινησια.Λαδια εχω 5-40,αν και εκτοσ αυτησ τησ φορας εβαζα 5-30
Συνηθισμενο προβλημα στους Ν40,πολλοι εκαιγαν λαδια!Ξανα δοκιμασε τα 5-30,τα 5-40 δεν ενδεικνυνται για τον δικο σου κινητηρα!Κανε μια αλλαγη και βαλε παλι 5-30,στη δευτερη αλλαγη παλι 5-30 και αν δε στρωσει μαλλον προκειται για τσιμουχακια βαλβιδων!Αν και το πιο πιθανο ειναι να βελτιωθει καπως το προβλημα κανοντας δυο συχνες αλλαγες με 5-30!
το θεμα ειναι οτι τα 5-40 τα ειχα βαλει τον ιουνιο και μεχρι τον σεπτεμβριο που το αυτοκινητο κινειτο συνεχεια δεν εκαιγε παρα ελαχιστα.Απο τοτε που δεν κινειται τακτικα και μετα απο λιγα χλμ(1000χλμ),παλι συμπληρωσα σχεδον ενα λιτρο.
δεν φαινεται καμια κηλιδα,και τισ προαλλεσ που το εβαλα μπροσ,χωρισ να το κινησω μου φαινεται οτι ειδα στα καυσαερια ελαφρυ καπνο
BILL007 (09-04-12)
στην αντιπροσωπεια που πηρα τηλ. μου ειπαν το ιδιο.Εχει αλλαξει ποτε κανεισ?ποσο κοστιζει η αλλαγη?