υπαρχει στην κρητη κοντα 20ε το εχουμε πει πιο πανω
υπαρχει στην κρητη κοντα 20ε το εχουμε πει πιο πανω
εγω ενα δεν καταλαβα.
Δημητρα, πως το ψεκαζεις? Απο τα σπρεϊ/κουτακια
ή παιρνετε αλλη συσκευασια και μπαινει σε πιστολι ??
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δημητρα, απο την πειρα σου με το πλαστι-ντιπ,
πως θα αντεχε σε χρηση οπως στο κεντρο τιμονιου οπως αυτο
?????
Και σε περιπτωση "αποτυχιας", πως βγαινει και σε τι κατασταση θα'ναι εκει που "βαψαμε" ?
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
δεν αντεχει στην αφη και στο τριψιμο γενικα Νικο. αν δεν πετυχει απλα το τριβεις με το χερι και ξεφλουδιζει και οκλα ειναι οπως πριν. αν θελεις παρε και κανε δοκιμη
BILL007 (08-04-12)
RTFM
εε ναι πειριπου αλλα εδω φευγει αρκετα πιο ευκολα με το τριψιμο
BILL007 (08-04-12)
Καλύτερα δώσε 80-100 ευρώ και ξαναντύσε το δέρμα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 08-04-12 στις 12:12
RTFM
Το καπάκι υπάρχει διαθέσιμο σαν ανταλλακτικό?
Αν ναι,σε συμφέρει να πάρεις το καπάκι καινούργιο απο μια έννοια.Ας πούμε στο Ε46 υπάρχει σκέτο το καπάκι και λύνει τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τώρα αν δεν υπάρχει ή κοστίζει άπειρα λόγο παλαιότητας,νομίζω υπάρχει ειδικό σπρέυ χρώματος για τέτοιου είδους μ@λακοεπιφάνειες τύπου σκληρού rubber όπως το καπάκι του αερόσακου.
Κάπου το έχω σώσει στο pc,αλλά τώρα φεύγω και δεν προλαβαίνω να το βρω.
Αύριο θα το ψάξω να το βρω και θα στο ποστάρω![]()