ΩΠ θυμηθηκα.
Καλο ελεγχο στον μηχανισμο της κουκουλας και στις υδροροες της (δεξια-αριστερα πισω απο τις πορτες - εκει που μαζευει η κουκουλα)
ΩΠ θυμηθηκα.
Καλο ελεγχο στον μηχανισμο της κουκουλας και στις υδροροες της (δεξια-αριστερα πισω απο τις πορτες - εκει που μαζευει η κουκουλα)
Panos 316T (09-04-12)
Kostas_1 (04-04-12)
Ψυγεία ,ακρόμπαρα κτλπ είναι θέμα μηχανικού να τα δει που έχει εμπειρία πιστεύω, έτσι δεν είναι? όσο για την κουκούλα ? Θα το καταλάβω και εγώ που είμαι τελείως άπειρος από κάμπριο και τα "δικά" τους στις κουκούλες κτλπ ή και αυτό μηχανικός πρέπει να το κοιτάξει?
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και για τις πολύτιμες συμβουλές σας πάντως![]()
Όσο για τις διαφορές σε facelift και προ εκτός από φανάρια και μάσκα δεν είναι και στα μοτέρ? το προ με το 2.2 τουρμπίζεται εύκολα κτλπ ενώ το 2.0 valv δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα εκτός από φίλτρο εξάτμιση και πρόγραμμα και από ότι άκουσα δεν καίνε και λάδι όπως το 2.2 έτσι δεν είναι ή δεν έχω ενημερωθεί σωστά?
Kostas_1 (04-04-12), Panos 316T (09-04-12)
Ωραία γτ έβλεπα μοντέλα του 05 και 06 2.0 και δεν μπορούσα να καταλάβω πως γινόταν να βγαίνουν σε τέτοιες εκδόσεις αφού συνήθως ακολουθούσε το 2.5.
Διαφορές σε καταναλώσεις και σε άλλα αναλώσιμα καθημερινότητας ανάμεσα στο 6κύλινδρο 2.2 και στο 4κύλινδρο 2.0 valv ξέρουμε?
Τα 2λιτρα ναι ειναι τα valvetronic αυτο εχω και γω, μοντ 8/2005, προfacelift. Οπως σου ειπα οι διαφορες του με τα facelift ειναι μονο στα φαναρια.
Τα 2λιτρα ειναι 6ταχυτα. Τα 2.2 ειναι 5τ, και σταματησαν το 2005 με το που βγηκε το 2λιτρο.
Τα facelift βγηκαν το 2006.
Τα 2λιτρα ειναι πολυ πιο οικονομικα σε καταναλωση, λογω βαλβετρονικ.
Κανενα δεν τουρμπιζεται. Τα 2,2 επειδη φορανε Μ54, μπορεις να βαλεις κομπρεσορα. Προσωπικα εγω δεν θα το εκανα ομως.
Panos 316T (09-04-12)