-
αυτη ειναι και η ουσια του διαλογου για φαντασου αν ολοι συμφωνουσαμε με ολα αν μη τι αλλο ποιο βαρετο πραγμα δεν υπαρχει.
Ρεαλιστης εισαι αλλα οπως και εγω και χιλιαδες αλλοι εχουμε πλανηθει πλανη οικτρα και εχουμε χεστει απο το φοβο μας απο μια ψευτικη δαμοκλειο σπαθη που κρεμεται μονιμα πανω απο το κεφαλι μας και δεν φευγει οσα μνημονια και συμβασεις και αν υπογραψουμε.
Ναι τωρα τελευταια ακουστηκε και για τριτο μνημονιο...
Οι εν τω βαθη αναλυσεις χανουν το νοημα και την ουσια, τα πραγματα ειναι απλα τι ειμαστε εμεις διατεθειμενοι να τους αφησουμε να μας κανουν?
ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες ασχετων οπως εγω, μονο που εγω ειμαι ζωντανος οργανισμος με ονειρα για μενα και τα παιδια μου και τουλαχιστον τη δικη μου συγκαταθεση στο δρομο για την τριτοκοσμιοποιηση αυτης της Θαυμασιας Χωρας δεν θα την εχουν.
Τελειωνοντας να στειλω και ενα ελπιδοφορο μηνυμα σε ολους μαζι με μια παρατηρηση.
Η γυναικα μου μετα απο 23 χρονια προυπηρεσια στον ιδιωτικο τομεα ο τελευταιος της μισθος ηταν 1070 ευρω (ανεργη απο τον σεπτεμβριο) χθες επιασε δουλεια ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ με μισθο 600 ευρω (και ευχαριστω να λεμε) αλλα ποσο βρε ποιο κατω να μειωθουν οι μισθοι? και οσο για αυτους που εχουν αποψη τους κυβερνωντες ας ζησουν για ενα μονο μηνα με τοσα και τα ξαναλεμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 03-04-12 στις 18:34
-
The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
BILL007 (03-04-12), hades7 (03-04-12), Panos 316T (04-04-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP