Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1)υπογραψαμε θα πρεπει να τηρηθει, ομως με οποιοδηποτε κοστος?

2)Ακομα και μεσα στα καταστατικα του ΟΗΕ υπαρχει ρητρα οτι αν ενα κρατος χρωσταει και ο λαος του κινδυνευει απο εξαθλιωση οφειλει πρωτα να προστατεψει τον λαο του και μετα τους δανειστες του, ρητρα την οποια την χρησιμοποιησε και η γερμανια το 50 .

3)Οχι φιλε bill δεν ειναι μονοδρομος και οποιος αντεξει γιατι θα αντεξουν μονο λιγοι αυτοι που ως τωρα δεν επηρεαστηκαν απο τιποτα και μεσα σε αυτους ειναι και οι σημερινοι πολιτικοι που αποφασιζουν αβασανιστα την καθε φορα καινουργια σωτηρια μας, αυτοι που μας εβαλαν στο δντ με λογιστικα κολπα εγκληματικης φυσης.

4)Τι λογικη ειναι αυτη να μη γινουν εκλογες για τριαντα χρονια? Απο που κατοχυρωνονται αυτοι να παιρνουν τοσο σημαντικες αποφασεις για την πορεια ενας Εθνους?
    Γιάννη θα διαφοροποιηθω λιγάκι με τα λεγόμενα σου,γιατί ναι μεν κάποια πράγματα είναι σωστά και δεν αντιλέγω,ωστόσο είναι σωστά στο "εθιμικό" δίκαιο και εκφράζουν το λαικό αίσθημα και οχι στην σκληρή πραγματικότητα και τον απόλυτο ρεαλισμό.

1) Αυτό είναι αυτονόητο.Άλλωστε μας έχουν το μπιστόλι στον κρόταφο,μια ώρα αρκεί για να πάρουν την απόφαση και απο το 50 να γυρίσουμε στον μεσαίωνα.
    Και αυτό είναι σίγουρο ότι κανείς απο εδω δεν θα το δεχτεί για οποιοδήποτε κόστος ή ιδεολογία να το επομιστεί.

2) Ποια καταστατικά καλέ?Τα αμερικάνικα?Εκεί κάνει κουμάντο η goldman sachs και η απόλυτη ασυδοσία.Τρανταχτό παράδειγμα το αμερικάνικο σύστημα υγείας που σε αφήνει στο δρόμο να πεθάνεις αν δεν έχεις γκαφρά.Για ποιον ΟΗΕ μιλάμε?Ανέκδοτα θα λέμε?Καθημερινά γίνονται σφαγές και αποτρόπεες πράξεις,αλλά ο ΟΗΕ σφυράει εμέριμνα,αν δεν υπάρχει κέρδος (ξέρουμε για ποιούς...).Μην λέμε για καταστατικά και τέτοια πράγματα.Αυτά είναι απλά "history"...

3) Αυτοί θα αντέξουν,όπως άντεξαν απο γεννήσεως ελληνικού κράτους (ίσως και νωρίτερα) μέχρι τώρα και εις το διηνεκές,το μόνο σίγουρο...Δυστυχώς

4) Η λογική είναι ότι ότι και να βγει όποιος και να βγει,τα ίδια και τα ίδια θα έχουμε χωρίς αποτέλεσμα.Θα κυνηγάμε την ουρά μας αιωνίως!
    Ετσι και αλλιώς τώρα κουμάντο κάνουν οι δανειστές!
    Απίστευτο, το ξέρω και πολλοί δεν θέλουν να δεχτούν την ολική παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας,αλλά αυτό έχει γίνει και τελείωσε.Πάμε παρακάτω.
    Εκλογές=σπατάλη χρημάτων+πολύτιμου χρόνου αυτή την χρονική περίοδο και τα προσεχή έτη (μπορεί και δεκαετίες).
    Με το να αναλωνόμαστε με τα ίδια και τα ίδια δουλειά δεν πρόκειται να γίνει (και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα γίνει ακόμα και με τις εντολές απο έξω )

Y.Γ 1)Δεν είμαι μέλος της τρόικας
    2)Είμαι σκληρά ρεαλιστής,γιατί το ψεύτικο "όνειρο" τους,μας έφτασε εδω που μας έφτασε.Καλύτερα να ξέρω τι μου γίνεται,παρά να τρέφω φρούδες ελπίδες βασισμένες πάνω στην σαπίλα και στο τίποτα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 03-04-12 στις 19:16

2. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Monsta (04-04-12), Nino (03-04-12), Panos 316T (04-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP