πουλαω απλη αμολυβδη σε μπιτονακι 4 λιτρων, 40 ευρω... (το μπιτονι δωρο...)
δεκτες ανταλλαγες και πιστωτικες καρτες!
πουλαω απλη αμολυβδη σε μπιτονακι 4 λιτρων, 40 ευρω... (το μπιτονι δωρο...)
δεκτες ανταλλαγες και πιστωτικες καρτες!
χεχεχε ...μην το γελάς καθόλου!![]()
Ακούστε νοοτροπία βενζινά που μου διηγήται περιστατικό με πελάτη. Και καλά νιώθει άνετα μαζί μου επειδή πάντα βάζω εκεί βενζίνη στα αυτοκίνητα. Ο πελάτης έρχεται να βάλει βενζίνη προχτές Τρίτη, απλή αμόλυβδη, ο βενζινάς έχει κανονικά απόθεμα.
Πελάτης: είκοσι ευρώ απλή αμόλυβδη
Βενζινάς (ψέμματα): Μόνο σούπερ αμόλυβδη έχει
Πελάτης: Α το αρχίσαμε το ποίημα από τώρα ε?
Βενζινάς: Δεν έχει ούτε σούπερ αμόλυβδη, τελείωσε κι αυτή!
Εν τω μεταξύ μου λέει και το άλλο κουλό, ενώ έχει ακόμα αρκετή βενζίνη, λέει ψέμματα ότι δεν έχει καθόλου όποτε του κατέβει, γιατί τη κρατάει για τους πελάτες του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 18-02-10 στις 11:05
Είναι για πολλές κλωτσιές οι άνθρωποι....καλύτερα να πάρω το μπιτονάκι του Στάθη παρά από βενζίνη από τον εν λόγω "επαγγελματία" στον οποίο αναφέρεσαι φίλε Monsta![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 18-02-10 στις 11:47
[Εν τω μεταξύ μου λέει και το άλλο κουλό, ενώ έχει ακόμα αρκετή βενζίνη, λέει ψέμματα ότι δεν έχει καθόλου όποτε του κατέβει, γιατί τη κρατάει για τους πελάτες του.[/QUOTE]
Κανει prive εξυπηρετηση ρε παιδια το παληκαρι...
Αυριο το πρωί τα τελωνεία θα ανοίξουν για 2-3 ώρες. Ας ελπίσουμε να γεμίσουν τα βενζινάδικα.
Σ' αυτόν τον κόσμο που μόνη μου ζω
δεν υπάρχουν κανόνες, μα μόνο εξαιρέσεις..
♪♪♪
μεχρι ποτε θα ειναι η απεργια?
Εληγε αυριο, αλλα την παρετειναν
πηγηΥπενθυμίζεται ότι οι τελωνειακοί αποφάσισαν νέες 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Παρασκευή στις 7 το πρωί έως και την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου
Ας κάνουν ότι γουστάρουν (ούτως ή άλλως αυτό κάνουν) .Ας απεργούν για πάντα τα λαμόγια και οι χειρότεροι επαγγελματίες που είδε ο κόσμος.Με ΜΜΕ και ποδήλατα θα πηγαίνω...