Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 97

Θέμα: Αγορά z4 e85 facelift

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δηλαδή στα νούμερα που ήξερα και εγώ κυμαίνεται , καλό αυτό
    Άντε ελπίζω να κανονίσω κάτι σύντομα για να αλλάξω κατηγορία και να εισέλθω στα e85

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μία απορία που μπορεί να είναι και χαζή, πόσο κοστίζει η αλλαγή χρώματος στο εσωτερικό δλδ η αλλαγή σε καθίσματα και ταπετσαρία?

Rides
    1

Προεπιλογή

Εννοεις να αλλαξεις δερμα?

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοεις να αλλαξεις δερμα?
    Αν π.χ είναι όλο μπεζ είναι εφικτό να γίνει μαύρο όλο ? ταπετσαρία-καθίσματα? τι κόστος έχει?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν π.χ είναι όλο μπεζ είναι εφικτό να γίνει μαύρο όλο ? ταπετσαρία-καθίσματα? τι κόστος έχει?
    Να βαφτει δεν θα στο συνιστουσα. Να αντικατασταθει ναι γινεται.

Αλλα γιατι? Εχει τοσα πολλα Ζ4 στο car....ψαξε ενα οπως το θες ακριβως

Ψαξε λιγο στο φορουμ, εχουν αναφερει πολλοι τιμες και μαγαζια για αντικατασταση σε δερμα.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να βαφτει δεν θα στο συνιστουσα. Να αντικατασταθει ναι γινεται.

Αλλα γιατι? Εχει τοσα πολλα Ζ4 στο car....ψαξε ενα οπως το θες ακριβως

Ψαξε λιγο στο φορουμ, εχουν αναφερει πολλοι τιμες και μαγαζια για αντικατασταση σε δερμα.
    Κοιτάω αλλά δεν βρίσκω κάτι που να τα έχει όλα, δηλαδή λίγα χλμ να είναι ατρακάριστο-άβαφο και σε λογική τιμή...Είδα κάποια 20κ+ και μου έφυγαν τα μάτια από τη θέση τους...Από ότι έχω ρωτήσει γύρω στα 16κ μου είπαν ότι μπορώ να βρω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και όπως το θέλω.Που είναι όμως? :Ρ
    Όσο για το Interior εννοούσα αλλαγή και όχι βάψιμο.Δηλαδή αν είναι μπεζ ξήλωμα και τοποθέτηση μαύρου χρώματος αλλά πιστεύω το κόστος ξεφεύγει :/

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτάω αλλά δεν βρίσκω κάτι που να τα έχει όλα, δηλαδή λίγα χλμ να είναι ατρακάριστο-άβαφο και σε λογική τιμή...Είδα κάποια 20κ+ και μου έφυγαν τα μάτια από τη θέση τους...Από ότι έχω ρωτήσει γύρω στα 16κ μου είπαν ότι μπορώ να βρω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και όπως το θέλω.Που είναι όμως? :Ρ
    Όσο για το Interior εννοούσα αλλαγή και όχι βάψιμο.Δηλαδή αν είναι μπεζ ξήλωμα και τοποθέτηση μαύρου χρώματος αλλά πιστεύω το κόστος ξεφεύγει :/
    Κοίτα, τα δέρματα (καθίσματα και επενδύσεις στις πόρτες) τα αλλάζεις με σχετικά χαμηλό κόστος (500-600 Ευρώ το πολύ). Το θέμα είναι ότι το μπέζ για να το κάνεις μαύρο, εκτός από τις μοκέτες πρέπει να αλλάξεις και τα πλαστικά της κονσόλας ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού συνοδηγού. Αν τα βρείς μεταχειρισμένα σε καλή τιμή δεν ξέρω, αλλά και αρκετή δουλειά είναι (θα το γδύσουν σχεδόν όλο το εσωτερικό, δεν ξέρω τι μπορεί να ζητήσει κάποιος για να κάνει καλή δουλειά) και δεν ξέρω μετά τι επίπτωση θα έχεις σε επιπλέον τριγμούς σε ένα αυτοκίνητο που, όπως όλα τα ανοικτά αυτοκίνητα, έτσι κι αλλιώς θα τα έχει ήδη τα τριξιματάκια του.
    Γνώμη μου, αποφάσισε τι χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις, ξεχώρισε όσα είναι όπως ακριβώς τα θέλεις (δόξα τω θεώ πωλούνται πολλά) και βγές στη γύρα. Να δείς και αυτά που ζητάνε παραπάνω, η αγορά είναι τέρμα κάτω, ειδικά σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Σίγουρα θα βρείς κάτι καλό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ανδρεα, συννημενες ειναι οι οδηγιες για ρετροφιτ σε trip computer στο τιμονι.

Δες την διαφορα στα facelift

Επισης εδω ειναι το κιτ για πολλαπλων:
    https://bmwfans.info/parts/catalog/E...teering_wheel/
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-04-12 στις 20:03 Αιτία: trip computer

Rides
    1

Προεπιλογή

Μην τα φοβασαι τα χλμ σε αυτα τα αυτοκινητα, ουτε να εχει ψιλοτρακαρισματα.

ΟΚ ναι αν εχει χοντρο τρακαρισμα, ουτε να το σκεφτεσαι, αλλα τα βαψιματα σε φτερα, κλπ αν εχει γινει καλη δουλεια, δεν θα με ανησυχουσαν

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μην τα φοβασαι τα χλμ σε αυτα τα αυτοκινητα, ουτε να εχει ψιλοτρακαρισματα.

ΟΚ ναι αν εχει χοντρο τρακαρισμα, ουτε να το σκεφτεσαι, αλλα τα βαψιματα σε φτερα, κλπ αν εχει γινει καλη δουλεια, δεν θα με ανησυχουσαν
    Δεν τα φοβάμαι πολύ καθώς έχω το θείο μου που από μικρός bmw αλλάζει και μου έχει πει για τα μοτέρ αλλά είναι και το γμτ να δώσω τόσα λεφτά και να έχει 100+Κ χλμ ένα αμάξι ενώ μπορώ να βρω κάποιο με τα μισά και λιγότερα στα ίδια λεφτά έτσι δεν είναι? Μπορεί να έχω και άδικο δεν ξέρω αλλά έτσι πιστεύω.Τώρα για τα τρακαρίσματα και εγώ π.χ αν είναι βαμμένο για γρατσουνιές ή για χτύπημα από πόρτα κτλπ δεν θα με νοιάζει αλλά πως θα είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι κάτι παραπάνω? (καλά δεν το συζητώ για το αν έχει αλλαχτεί όλο το φτερό εκεί Χ κατευθείαν )

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP