Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    2.344
    Thanked
    2207
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Mεγαλύτερο ψέμα από τις δημοσκοπήσεις δεν υπάρχει.
    Βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε 100 ανθρώπους τι θα ψηφίσουν. Αν πάνω από το 1/3 (κι αυτό πολύ γενναιόδωρα) πει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ τότε πράγματι είμαστε πολύ μ@κάκες.
    Αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι και τα 2 κόμματα μαζί δεν πιάνουν ούτε το 33%.

    Ωστόσο και τα ποσοστά της τελευταίας δημοσκόπησης να πιάσουν, αυτό αντιστοιχεί περίπου σε 165 έδρες.
    Η επόμενη βουλή χρειάζεται 180 ψήφους για να περαστούν νομοσχέδια μιας και είναι αναθεωρητική, οπότε και πάλι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

    Μην απογοητευόμαστε επειδή η ΝΔ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πρώτη.
    Να σκεφτόμαστε ότι όσο είχε η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές (που έχασε με 10% διαφορά απ'το ΠΑΣΟΚ) θα έχουν περίπου αυτή τη φορά και τα 2 κόμματα μαζί.
    Αυτό από μόνο του είναι μεγάλο κατόρθωμα.
    Ακόμα μεγαλύτερο θα ήταν σίγουρα η πλήρης διάλυση των 2 τους, αλλά αυτά δε γίνονται μέσα σε μια νύχτα.
    Σιγά σιγά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

  2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

    Kostas_1 (01-04-12)

  3. #2
    Εγγραφή
    28-12-09
    Περιοχή
    Πάτρα
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    3.147
    Thanked
    4325
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε 100 ανθρώπους τι θα ψηφίσουν. Αν πάνω από το 1/3 (κι αυτό πολύ γενναιόδωρα) πει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ τότε πράγματι είμαστε πολύ μ@κάκες.
    Δυστυχώς Άρη είμαστε...

  4. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

    Thomelef (01-04-12)

  5. #3
    Εγγραφή
    31-05-10
    Περιοχή
    Χανιά
    Μηνύματα
    6.372
    Thanked
    7555
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    πρωτον: οτι ειμαστε λιγο μαλακες, ειμαστε...

    δευτερον: εαν πιστευω την καθε "δημοσκοπηση"; Oχι.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

    RTFM


  6. #4
    Εγγραφή
    28-12-09
    Μηνύματα
    8.180
    Thanked
    9103
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Κατάλογοι με υποσιτισμένα παιδιά στο Υπ. Παιδείας


    Η αμείλικτη πραγματικότητα της ελληνικής κρίσης αναγκάζει πλέον το κράτος να αποδεχθεί τις δραματικές επιπτώσεις της.

    Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης της Κρήτης Α. Κλινάκης, παραδίδει σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας επίσημο κατάλογο με τα στοιχεία οικογενειών που δεν μπορούν να σιτίσουν επαρκώς τα παιδιά τους.

    Μετά από σχολαστική έρευνα που διήρκεσε δύο μήνες, με τη συνεργασία διευθυντών σχολείων, υπουργείου και γονέων, διαμορφώθηκε μία πρώτη εικόνα για τον αριθμό των μαθητών που υποσιτίζονται και των οικογενειών τους.

    Κατά μέσον όρο, δέκα σχολεία σε κάθε νομό της Κρήτης έχουν εγγεγραμμένους 2-3 μαθητές που αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας.

    Ωστόσο, ο κ. Κλινάκης μιλώντας στη zougla.gr διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εκατοντάδες υποσιτισμένους μαθητές, μόνο στο νομό Ηρακλείου.



    Η έρευνα κατέδειξε περιπτώσεις όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, πράγμα που ήταν αναμενόμενο, αλλά και σε αγροτικές περιοχές, όπου αρκετές πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειας δεν έχουν αρκετά χρήματα για τη διατροφή των παιδιών τους.

    Ωστόσο, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, απέφυγε να δώσει περαιτέρω στοιχεία, επισημαίνοντας ότι οι λεπτομέρειες της έρευνας πρέπει να παραμείνουν απόρρητες:

    «Το ζήτημα είναι λεπτό και για αυτό θα πρέπει να σεβαστούμε όλοι και να προστατεύσουμε την ανωνυμία των μαθητών και των οικογενειών τους ώστε να μην στιγματιστούν. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, όπως ήταν αναμενόμενο μιας και το σχολείο είναι ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας, ωστόσο προσπαθούμε σε συνεργασία με άλλους φορείς, να το αντιμετωπίσουμε».

    Όπως λέει, επιδιώκεται συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς, όπως η Εκκλησία και οι Δήμοι. Ήδη έχει δρομολογηθεί συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια.

    Σύντομα αναμένεται να δοθούν επιταγές στις καταγεγραμμένες οικογένειες, ώστε να καλύψουν τις στοιχειώδεις διατροφικές ανάγκες των μελών τους, ενώ ο κατάλογος πρόκειται να παραδοθεί στη Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

    Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος-Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

    https://www.zougla.gr/greece/article...-sto-ip-pedias








    To δικο μου σχολιο.....


    Γαμω το σπίτι σας και οτι περπατάει μέσα σε αυτό και εχει δυο ποδια ξεφτιλισμένοι πολιτικοί.....γαμώ το σύμπαν σας οτι και εχετε θάψει........να δείτε να πεθαίνει απο την πείνα οτι αγαπάτε περισσότερο....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.........
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

  7. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

    gant (03-04-12), nikos1400 (02-04-12), tzanis320si (02-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP