-
Φοβερό βιντεάκι.
Γιώργο, στα Airbus κάθε πότε / που γίνεται αντίστοιχη συντήρηση ?
-
The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
pilot (25-01-13), zizu (25-01-13)
-
χαχαχαχα..το έβλεπα τις προάλες αυτό. Κοίτα, όταν δούλευα στα ελικόπτερα για π.χ. εμείς οι ίδιοι ''ήμασταν'' και το Engineering Dpt, οι bookers, το Technical records κλπ.. καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Τώρα στην εταιρεία υπάρχουν άνθρωποι για όλες αυτές τις δουλειές οπότε για να πω την αλήθεια δεν μας ''απασχολεί'' και πολύ το ''κάθε πότε'' διότι κάποιοι άλλοι(που είναι η δουλειά τους) τα μετράνε αυτά, το Short Term και το Long Term Maintenance Planing Dpt για π.χ. Εμείς απλά κάνουμε την δουλειά.
Ξέρω όμως οτι έχει 1A-Check κάθε 750 ώρες, MI-4(C) Check κάθε 6000 και 12000 ώρες, 20μηνη επιθεώρηση, 40μηνη κλπ.. εδώ και κάνα 3μηνο κατεβαίνω συχνά Αθήνα στο υπόστεγο για τα C-Checks που περνάμε σε όλα τα αεροπλάνα.
Έχω βάλει και φωτό στο γνωστό θρεντ! 
Για τέτοιου επιπέδου συντήρηση όμως, που είναι και η ποιο εκτεταμένη, τα αεροπλάνα πάνε σε βάσεις συντήρησης της Lufthansa!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 26-01-13 στις 00:04
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:
-
Στο βίντεο ολική καταστροφή το έβγαλαν ... Ποια συντήρηση ; Δεν το παρακολούθησα όλο έκανα μια περίληψη πολυ ωραίο !
-
-
όχι..θα πάει για μακρά αποθήκευση! προφανώς είναι πλεονάζων υλικό, περνάει βαριά επιθεώρηση ώστε αν απαιτηθεί να μπορεί σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα να καταστεί αξιόπλοο ξανά.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
-
Μου έκανε εντύπωση στο 20:40 που βρήκανε ρωγμή !!
-
-
μην σου κάνει καθόλου εντύπωση! 

-
-
τα κασόνια...
-
The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-