Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι, βλέπω μεγάλη αντίφαση δεδομένων των ημερομηνιών που γίνανε.

Η δευτερη φάση, (όπως την αναφέρεις) θα ήταν ίσως δεκτή, μετά την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου, την υπαγωγή της δανειακής σύμβασης στο Αγγλικό δίκαιο την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων κ.λ.π. (δηλαδή σήμερα ) και όχι στις 7/12/2010.
    Τι μας εμπόδιζε δηλαδή να κάνουμε στάση πληρωμών τον Δεκέμβριο του 2010 σε σχέση με τον Απρίλιο του ίδιου έτους ;
    Η μόνιμη απειλή που υπήρχε τότε,( και υποστηριζε μόνο η κυβέρνηση) ήταν η πτώχευση και η επιστροφή στη δραχμή, πράγμα που ισχυε και τον Απρίλιο.

Αλλα και στο άρθρο του που παρέθεσες πιό πάνω, ο κ. Ανδριανόπουλος απλά αναφέρεται στο πρόβλημα της υπερφορολόγησης και στις επιπτώσεις στην αγορά χωρίς να μας λέει κάτι ουσιώδες.
    Θα περίμενα τις τεκμηριωμένες προτάσεις του για το ποιές άλλες πηγές εσόδων θα αντικαταστήσουν τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, ποιές ενέργειες θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη και ποιές θα μειώσουν την ανεργία.

πώς θα κάναμε στάση πληρωμών όταν είχαν ξεκινήσει οι δόσεις; όταν είχαν δεσμευτεί οι λεβέντες μας σε συγκεκριμένο πρόγραμμα; εντάξει μπορεί να το θέλαμε εμείς, αλλά είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας

το άρθρο αυτό μιλάει για τη φορολογία και μόνο...δε σημαίνει ότι κάθε φορά πρέπει να γίνεται εκτενής ανάλυση
    δικηγόρος του δεν είμαι αλλά προσπαθώ να κοιτάζω αντικειμενικά

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πώς θα κάναμε στάση πληρωμών όταν είχαν ξεκινήσει οι δόσεις; όταν είχαν δεσμευτεί οι λεβέντες μας σε συγκεκριμένο πρόγραμμα; εντάξει μπορεί να το θέλαμε εμείς, αλλά είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας

το άρθρο αυτό μιλάει για τη φορολογία και μόνο...δε σημαίνει ότι κάθε φορά πρέπει να γίνεται εκτενής ανάλυση
    δικηγόρος του δεν είμαι αλλά προσπαθώ να κοιτάζω αντικειμενικά
    Αν είναι αυτός ο ορισμός της αναξιοπιστίας φίλε μου, τότε τι είναι το να συμφωνεί πρώτα η κυβέρνησή μας με τους εταίρους για το δεύτερο μνημόνιο το PSI κλπ. και στη συνέχεια να θέτει θέμα δημοσκόπισης απο το λαό ;;;

3. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Panos 316T (28-03-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι αυτός ο ορισμός της αναξιοπιστίας φίλε μου, τότε τι είναι το να συμφωνεί πρώτα η κυβέρνησή μας με τους εταίρους για το δεύτερο μνημόνιο το PSI κλπ. και στη συνέχεια να θέτει θέμα δημοσκόπισης απο το λαό ;;;

μαζί σου...πλήρως αναξιόπιστοι οι άνθρωποι,αλλά τις αποφάσεις δεν τις πήρε ο συγγραφέας
    σε αυτά που λέει είναι συνεπής άσχετα αν συμφωνούμε με την ιδεολογική κατεύθυνση

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP