Υπαρχει,
δες κατι παρομοιο εδω
ΥΓ
το τιμονι του Μ3 δεν σου αρεσει?
Υπαρχει,
δες κατι παρομοιο εδω
ΥΓ
το τιμονι του Μ3 δεν σου αρεσει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 03-01-13 στις 01:06 Αιτία: ΥΓ
dionisisM3 (05-09-13)
Επειδή το νέο δερμάτινο λεβιεδάκι μου καλάρεσε, έχουμε καμία πρόσφατη τιμή προσφορά για αλλαγή στο πολυκαιρισμένο δέρμα του τιμονιού? Να υπολογίζω 100ευρο στους γνωστούς δερματάδες?
Τα 180 πολλά μου ακούγονται και μένα αλλά ίσως να ισχύει το γνωστό "ότι δίνεις παίρνεις..."
Πείτε γνώμες για καλά μαστόρια γτ θέλει ντύσιμο το τιμόνι του θείου και είναι λίγο ψείρας και θα με κυνηγάει αν το πάω σε κανέναν μ****α...
Πάντως όσον αφορά δέρμα-αλκαντάρα εγώ ψηφίζω αλκαντάρα (έχω πιάσει το τιμόνι του 120ie87 (Ηλία) και είναι τέλειο...όταν χρειαστεί αλλαγή το δικό μου αλκαντάρα με 1000....άλλη φάση και αίσθηση απλά...
![]()
υπηρχε ενα παληκαρι που του διναμε τα τιμονια και τα εφτιαχνε τελεια με τιμες κατω απο 100 ευρω στο αλλο forum motosport απο οτι θυμαμε παλια και ειχαν φτιαξει πολλα παιδια ....πρεπει να εχω τηλ του αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε.το ειχα για παν ενδεχομενο.το εχω το τηλ ακομα.οποιος θελει του το στελνω
Ε36 mpack
Πήγα την Παρασκευή στο Ρέλλα στην Ερυθραία για κάποιες επισκευές στην κουκούλα
του z3 που χρειαζόταν κ μιας κ χρειαζόμουν κ τιμονάκι άφησα κ το αμάξι και γι αυτό...
Το αποτέλεσμα εμένα μ αρέσει πάρα πολύ αν κ τι να συγκρινω αφού πριν ήταν χάλια!
aristent (28-11-12), bill_m3 (29-11-12), Bitz (28-11-12), katsaraios (28-11-12), S8N (28-11-12)
chrisgiapz3 (28-11-12)
Στα 100Ε έγινε με γκρι ραφές... για τρίχρωμη 110-120 περίπου
S8N (28-11-12)
Και οσοι ειναι απο επαρχια τι κανουμε?Παμε το αμαξι εκει ή βγαζουμε τιμονια?Και αν στελνουμε μόνο τιμονι ποσο δυσκολο ειναι να βγει?
chrisgiapz3 (28-11-12), dafidack (28-11-12)
ποιο ειναι του μ3 γιατι τα εχω μπερδεψει ??? εγω φοραω το ιδιο με της φωτο αλλα χωρις τα φουσκωματα... ειναι πανεμορφο τιμονι της φωτογραφιας πολυ αγωνιαρικο και πανακριβο χεεχεχχε
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.