Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: χαρτογραφηση εγκεφαλου

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitrios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα....εμείς με το OBD 1 μπορούμε με κάποιο τρόπο να διαβάσουμε real time στοιχεια του μοτέρ ή όχι Σπύρο??

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστω για της πληροφοριες φιλε.στο αυτοκινητο φοραω φιλτρο k&N μεσα στο μανισιο φιλτροκουτι και τελικο εξατμιση της BMW Perforamnce.Στην αθηνα μου ειπε ενας μηχανικος πως εχει ετοιμο γερμανικο προγραμμα για το μοντελο μου..η ερωτηση μου ειναι επειδη φοραω αυτα τα 2 πραγματακια μηπως θα χρειαζοταν φτιαχτω προγραμμα και οχι κονσερβα????????????απλα στο ετοιμο προγραμμα του στελνω τον εγκεφαλο και σε 1 μερα τον εχω παλι και γλυτωνω πανε ελα 1600 χιλιομετρα!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mike4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστω για της πληροφοριες φιλε.στο αυτοκινητο φοραω φιλτρο k&N μεσα στο μανισιο φιλτροκουτι και τελικο εξατμιση της BMW Perforamnce.Στην αθηνα μου ειπε ενας μηχανικος πως εχει ετοιμο γερμανικο προγραμμα για το μοντελο μου..η ερωτηση μου ειναι επειδη φοραω αυτα τα 2 πραγματακια μηπως θα χρειαζοταν φτιαχτω προγραμμα και οχι κονσερβα????????????απλα στο ετοιμο προγραμμα του στελνω τον εγκεφαλο και σε 1 μερα τον εχω παλι και γλυτωνω πανε ελα 1600 χιλιομετρα!!!
    Μια κονσερβα θα σε καλυψει πληρως.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP