ρε αφου τα ειπαμε.......
BBS CH ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ............
ρηστο δεν ξερω αν τις εχεις δει απο κοντα αυτες σε 18-19 επειδη τυχαινει ενα ε60 να τις φοραει εδω κοντα σε μενα σε 18 ειναι χαλια!!!!! σε 19 τις εχω δει παλι σε ε60 και παλι χαλια ειναι !!!!!! το ξερεις οτι και γω αυτες σκεφτομουν να βαλω αλλα ευτυχως δεν τις εβαλα!!!!!!!τωρα για το τι θα κρατησεις?????και τις LM που λες να εβαζες,το αργοτερο σε 1 χρονο παλι θα τις αλλαζες!!!!!
Τις ειχα δει σε 46αρι ci και μου κατσαν.....
Ισως ειναι το κατι το διαφορετικο απο την πολυφορεμενη ch . . .
Nαι θυμαμαι που ψαχναμε τιμες ενα διαστημα για σενα . . .
Εδω μεσα στον χρονο αλλαξα αμαξι στην ζαντα θα κολησω ; ; ;
Τωρα δεν εχουν dotz υπαρχει ελειψη σε 19 αρες . . .
Μολις φερουν θα παω να τις δω απο κοντα θελω να δω την ποιοτητα
τους . . .
το θεμα ειναι οτι αν δεις την ζαντα σκετη σου δινει αλλη εντυπωση απ το να την δεις φορεμενη!!!!εγω την εβλεπα και ελεγα αμαν τι ζανταρα αλλα οταν την ειδα σε αυτοκινητο απο 17-19 ηταν ''''μπλιαξ'''''
Ακριβώς, είναι αλλιώς να δεις απλά τη ζάντα μόνη της και αλλιώς να τη δεις φορεμένη πάνω στ αμάξι.
Εγώ θα διάλεγα τη BBS. Αν και μ αρέσουν οι ζάντες με πατούρα, σε γενικές γραμμές η πατούρα τις κάνει να φαίνονται μικρότερες απ ότι είναι στη πραγματικότητα και αυτό είναι ένα μείον.
έχεις και μια ωραία πεντάκτινη στο μαγαζί....γιατί δεν φοράς εκείνη;
bbs ch χρηστάκο...
μετά απο κάνα μήνα μου τις δίνεις μαζί και κάνα 2 αυτοκολητάκια απο το μαγαζί σου.
θα σου κάνω δωρεάν promotion - advertisment...
υγ. yoda κοίτα εκεί χαμηλά στα @@ σου να θυμιθείς ένα φίλο που έχεις γραμένο για να
του κάνεις κάνα τηλεφωνο ρε...
sympether with chiefτης