......
Οδηγησα φετος 2 ραμμενα Ε30 κουπε,μονο στο μπροστινο μερος ειχανε ενισχυθει.
Η αισθηση ητανε καταπληκτικη ομολογω,το ενα ειχε και θολομπαρες εμπρος+πισω και συνεμπλοκ πολυαιρουθανης παντου.......χρηματοκιβωτιο απλα!
Επειδη εχω κατα νου να αναπατασκευασω την Μ3 Ε30 καποια στιγμη,ισως και μεσα στο 2012,με οποιον φανοποιο μιλησα που ειχε αριστες περγαμηνες μου ειπε το ιδιο πραγμα....το μπροστινο μερος κυριως στα Ε30 ειναι αυτο που φλεξαρει λογω χαλαρης ενισχυσης απο το εργοστασιο στα γαζια και τις ποντες.
Θελω να πω αγαπητε μου φιλε οτι σε λαθος λογο ψαχνεσαι για την ακαμψια του πλαισιου στα Ε30,πασχει μπροστα απο κατασκευης του σε συγκριση με το υπολοιπο μερος του αυτοκινητου.
Για να εχουμε και ουσιαστικο συμπερασμα να πουμε οτι το αμαξι αυτο με νορμαλ αναρτηση και σε δρομους και οχι καρο-δρομους σπανια θα αντιμετωπισει προβλημα ακομα και μπροστα.
Κλεινοντας να σου επισημανω-ρωτα και σοβαρο φανοποιο για αυτο αν θες να το διασταυρωσεις-ακομα και μπαρα θολων να βαλεις μπροστα,αν εχεις αναρτηση και ζαντες μεγαλες+καροδρομους οι θολοι του παλι θα παρουνε συγκλιση προς τα μεσα........κοινως μονο ραψιμο.
insane in the ///Midbrain