Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Η πρωτη αγαπη [Ford Granada]

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου καλησπερα! Εξεπλαγην ευχαριστα με το ποστ σου οντας κι εγω κατοχος ενος αντιστοιχου αυτοκινητου. Η εκπληξη μου εχει να κανει με το γεγονος οτι και η δικη μου ιστορια μοιαζει πολυ με τη δικη σου. Το δικο μου ειναι Ford Taunus GT Coupe του 1971. Το απεκτησα κι εγω το 1997 απο ενα συγγενικο μου προσωπο που σχεδον μου το χαρισε. Ηταν κι εμενα το πρωτο μου αυτοκινητο το οποιο με συντροφευσε στις πρωτες οδηγικες μου αναζητησεις-ανησυχιες! Το αυτοκινητο εμεινε τελικα απο μηχανικη βλαβη το 2000 και εγκαταλειφθηκε σχεδον μεχρι το 2006 οπου και αποφασισα να το αναπαλαιωσω. Εδω ειναι που ξεκινουν οι περιπετειες γιατι το θεμα παλαιο αυτοκινητο και αναπαλαιωση αυτου ειναι ενα θεμα που σηκωνει πολυ συζητηση στην χωρα μας. Αναφορικα να σου πω οτι σε οποιοδηποτε συνεργειο απευθυνομουν για το οτιδηποτε οι τιμες ηταν εκτος πραγματικοτητας. Φιλικα παντα θα σε συμβουλευα να οπλιστεις με πολυ μεγαλη υπομονη. Εαν το αυτοκινητο σου χρειαζεται πολλα πραγματα θα μπορουσες να απευθυνθεις σε μαντρες ανακυκλωσης αυτοκινητων οπου εαν εισαι τυχερος μπορει να βρεις ιδιο αμαξι με το δικο σου, προκειμενου να βγαλεις ανταλλακτικα. Δυστυχως βεβαια πολυ λιγα Granada coupe πρεπει να ηρθαν στην Ελλαδα οπως και Taunus coupe σαν το δικο μου οποτε θα πρεπει να σταθεις πολυ τυχερος. Ειδαλλως το internet ειναι η μονη λυση. Ενα πολυ καλο σαιτ ανταλλακτικων για παλαια FORD που προσωπικα με εσωσε παρεχοντας μου τα παντα www.motomobil.com. Εχει και για το δικο σου. Καλη συνεχεια φιλε μου!

2. The Following 3 Users Say Thank You to TOLIS E30 For This Useful Post:

andreas110080 (26-03-12), nikos valvetronic (27-03-12), Ptboul (26-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP