Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Οδικη ....."βοηθεια"

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε εντάξει κ@λος έγινε, τι να κάνουν οι άνθρωποι? τον δρόμο ήθελαν να ελαυθερώσουν.
    Μήπως να το γλειφαν να καθαρίσει απ την λασπούρα η να άπλωναν μεταξωτά σεντόνια?
    Ούτε εγώ διαφωνώ, αλλά αυτό που νομίζω ότι θέλει να πει και ο Άρης και φαίνεται γελοίο είναι ότι βρίσκετε στη Ν.Υόρκη τους καλούν και τους λένε ότι ένα αμάξι έφυγε στο χαντάκι. Τι διάολο δεν τους κόβει να φέρουν ένα γερανάκι, όχι για να μη χαλάσει το αμάξι, αλλά ούτε στο δρόμο θα το σέρνανε ούτε θα χαλούσε το γρασίδι. (μη μου πείτε στο γρασίδι κόλλησες, παράδειγμα λέω)

2. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

aristent (20-03-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε εγώ διαφωνώ, αλλά αυτό που νομίζω ότι θέλει να πει και ο Άρης και φαίνεται γελοίο είναι ότι βρίσκετε στη Ν.Υόρκη τους καλούν και τους λένε ότι ένα αμάξι έφυγε στο χαντάκι. Τι διάολο δεν τους κόβει να φέρουν ένα γερανάκι, όχι για να μη χαλάσει το αμάξι, αλλά ούτε στο δρόμο θα το σέρνανε ούτε θα χαλούσε το γρασίδι. (μη μου πείτε στο γρασίδι κόλλησες, παράδειγμα λέω)
    Ολοι οι αυτοκινητοδρομοι ( εθνικη κλπ) εχουν συμβολαιο με συγκεκριμενες εταιρειες (καθικια). Καθε εταιρεια εχει αποκλειστικοτητα καποιο αυτοκινητοδρομο. Δεν μπορεις να ειδοποιησεις οποιον θες, η την οδικη βοηθεια τη δικη σου, αν για οποιοδηποτε λογο εχεις ατυχημα η καποιο μικροπροβλημα. Δεν τους αποασχολει καθολου και δεν ευθυνονται για τις ζημιες που θα προκαλεσουν........

Εχει τυχει να εχω παθει λαστιχο, σε δρομο που απαγορευεται να κατεβεις να το αλλαξεις, ειδοποιεις την οδικη της BMW, η οποια απαγορευεται να ερθει σε συγκεκριμενους δρομους, ειδοποιει αστυνομια, και γερανο. Περιμενα να ερθει ο καταλληλος οχημα μια ωρα γιατι αρνηθηκα να το ρυμουλκισει το αυτοκινητο στις δυο ροδες και επρεπε να το επιβεβαιωσει η οδικη της ΒΜW, αλλιως δεν τους νοιαζει....

Φαντασου οταν ειναι ενα ατυχημα και κοκκαλωνουν τα παντα...... κομματια το φορτωνουν.......
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

4. The Following 5 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (22-03-12), aristent (21-03-12), Monsta (21-03-12), Stunt Mike (21-03-12), tokiko (21-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP