Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: X1 2.0d sdrive (177hp)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, εγώ θα το έκανα μόνο εαν ένιωθα ότι θα μου παίρνανε σε μία πολύ καλή τιμή στην ανταλλαγή τα δύο αυτοκίνητα. Αν η τιμή της ανταλλαγής είναι μέτρια θα "σκότωνα" το si και θα έμενα με το 116. Αν σκεφτείς το ετήσιο κόστος μόνο του 116 σε σχέση με το X1 σύν τα χρήματα που θα πέρεις από το si σύν τα χρήματα που ΔΕΝ θα δώσεις για το Χ1 βγαίνεις αρκετά πιο κερδισμένος για αρκετά χρόνια. Άσε που και το 116 χωράει και τρίτο (μή σου πώ και τέταρτο) μέλος στην οικογένεια...
    Απο οτι εχω καταλαβει, δεν υπαρχει κανεις που να παιρνει το si.

Ισως ο μοναδικος να ειναι η ιδια η bmw (η καποια αλλη μαρκα) κανοντας ανταλλαγη....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισως ο μοναδικος να ειναι η ιδια η bmw (η καποια αλλη μαρκα) κανοντας ανταλλαγη....

Σε κάποια καινούρια αυτοκίνητα που τους έχουν μείνει και πρέπει να ξεστοκάρουν και καλή έκπτωση θα κάνουν και ανταλλαγή θα πάρουν. Ειδικά επαρχία απ ότι έχω καταλάβει. Αρκεί να μην τους πεις ....."θέλω αυτό το εξτρά, το τάδε εξτρά και σε τούτο το χρώμα....". Θα πρέπει να κάνεις και κάποιο συμβιβασμό ενδεχομένως.

Θέλει ψάξιμο πάντως και κοίτα και το leasing που περιλαμβάνει ΟΛΑ τα έξοδα, (service / λάστιχα / μικτές ασφάλειες / τέλη). Εσύ που κάνεις τόσα χλμ / χρόνο, σίγουρα δε σε συμφέρει να μπλέκεις με αγορές και 'ειδικά' μοντέλα. Όταν είχα το GTI, ναι μεν πλήρωνα μεγαλύτερη δόση / μήνα, αλλά είχα ησυχάσει απ όλα τα υπόλοιπα.

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

ntinos (16-03-12)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε κάποια καινούρια αυτοκίνητα που τους έχουν μείνει και πρέπει να ξεστοκάρουν και καλή έκπτωση θα κάνουν και ανταλλαγή θα πάρουν. Ειδικά επαρχία απ ότι έχω καταλάβει. Αρκεί να μην τους πεις ....."θέλω αυτό το εξτρά, το τάδε εξτρά και σε τούτο το χρώμα....". Θα πρέπει να κάνεις και κάποιο συμβιβασμό ενδεχομένως.

.
    Ο dealer στη Χαλκίδα, απ' όσο ξέρω, κάνει καλές εκπτώσεις (και 'συμφέρουσες' ανταλλαγές). Φαίνεται να έχει στοκ σε Χ1 ντίζελ.

ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΒΕΕ
    4 Χλμ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΛΑΜΨΑΚΟΥ
    ΧΑΛΚΙΔΑ 34100
    Τηλ. 1: 2221049999
    Τηλ. 2: 2221049900

5. The Following User Says Thank You to zizu For This Useful Post:

ntinos (16-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας