hade ξερω τι φταιει γι αυτο που εγινε....
hade ξερω τι φταιει γι αυτο που εγινε....
εκτος απο αυτο...
στο ημιχρονο
τηλεφωνο
m-power_01---ελα ρε @ρχιδι
εγω---τσου ρε λακη, που εισαι?
m-power_01--- ειμαι με κατι μ..κες και βλεπω τον αγωνα?
εγω---ποιον αγωνα ρε?? πως και ετσι?
m-power_01--- ασε εμπλεξα... και κατεληξα να βλεπω μπαλα...
εγω---οοο καλα κρασια... πως το βλεπεις?
m-power_01---θα κερδισει ο ολυμπιακος και ας χανει, οι κοκκινοι ειναι χωμα...
εγω---ρε βλακα ο ολυμπιακος ειναι κοκκινος
m-power_01---ααα ναι?? εε τοτε θα χασει, ειμαι σιγουρος γιατι μου ειπαν οτι αμα δεν περασουν θα μου κερασουν τις μπυρες... και σημερα ειμαι σιγουρος οτι θα την βγαλω τσαμπα, ηδη εχω πιει 4
εγω---σιγα μην χασει ρε ετοιμασου να ξηλωθεις..
Eleni (16-03-12), katsaraios (15-03-12), m-power_01 (16-03-12), Ptboul (16-03-12), Vassilis ///M (15-03-12)
Τελικά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο για τις Ελληνικές ομάδες.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Panos 316T (16-03-12)
gant (16-03-12), hades7 (16-03-12), katsaraios (16-03-12), Konstantinos E60 (16-03-12), Ptboul (16-03-12), Samaro (16-03-12)
Μάρκεβιτς: "Το σκορ ήταν αναμενόμενο"
Φυσιολογική χαρακτήρισε την εξέλιξη του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό ο Μίρον Μάρκεβιτς.
"Τις δύο προηγούμενες ημέρες πήγαμε στην Ακρόπολη και κάναμε τις βόλτες μας.
Δεν είναι έκπληξη το αποτέλεσμα, δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια στο Europa League και το σκορ ήταν αναμενόμενο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Φαίνεται στο ταμπλό. Προχωράμε. Καταλαβαίνω ότι είσαστε θυμωμένοι και δεν το περιμένατε. Η πραγματικότητα λέει ότι εμείς νικήσαμε.
Παρόλο που χάσαμε το πέναλτι, είχαμε τις επιθέσεις και τη θέληση και πήραμε αυτό που θέλαμε. Πιστεύαμε στη νίκη και για αυτό είμαστε νικητές".
Δύο μέρες βόλτες στην Ακρόπολη βαρέθηκαν. Και την τρίτη μέρα λένε ας ρίξουμε ένα πτσο στον γαύρο να αλλάξουμε παραστάσεις πριν φύγουμε.
![]()
doctore (16-03-12), GM6 (20-03-12), Panos 316T (16-03-12)
ti malakia kanane oi gayroi pali . ti na po .ena megalo krima mono . kai o marinakis anti na tous xehesei tous malakes pou xasan etsi ena toso simantiko paixnidi itan sta den peirazei kai pame gia to derby me tous ampalous pou sto telos tou protathlimatos tha eimaste 10 bathmous mprosta
live free and drive hard
Τι έγινε ρε παίδες. Στο παραπέντε του ντέρμπυ και απόλυτη ηρεμία εδώ ;
Που είναι τα "θα σας δείξουμε", "θα σας γ#($*%%^)@με", "ήρθε η ώρα σας" κ.τ.λ ;
Δεν αντέχω τόσο πολιτισμό !![]()