Αρχικό μήνυμα απο
nik200
αγαπητε μου driver m, η σκεψη ειναι η ιδια..η εκφραση διαφερει..εγω λεω οτι ο "απατης" ειναι μαγκας γιατι προφανως αυτα που εγραψα παραπανω λεει στους πελατες του (χαριτολωγοντας περισσοτερο..ορισμενοι το επιασαν το χιουμορ μου)...ισως και να κανει κιολας..δεν ειμαι detailer..αλλα ουτε και εσυ..αρα δεν ξερεις ουτε και εσυ τι ακριβως κανει..και τωρα θα μου πεις..ρε νικολα με κοροιδευεις (γιατι ετσι μιλαω εγω με τους φιλους μου)???για ενα πλυσιμο-γυαλισμα θα ζηταει το "πακι" εκατομμυρια??και γω παλι χαριτολογωντας θα σου πω..ναι ειναι μαγκια αυτο που κανει..και αν μπορεις κανε και εσυ και εγω κατι τετοιο και "βγαλε λεφτα"..γιατι ταχα οι κορυφαιοι detailers καπως ετσι δεν ξεκινησαν????καπως ετσι δεν εφτιαξαν την επιχειρηση τους?το ονομα τους?αν αυτος κανει το κατι παραπανω δεν θα πρεπει να πληρωθει?
Φίλε Νικόλα, προφανώς και δεν είμαι detailer αλλά ασχολούμαι ερασιτεχνικά εδώ και μια 5ετία και όσο να'ναι, κάποια απλά πραγματάκια μπορώ να τα κρίνω.
Και θέλω να καταλήξω στο ότι ο εν λόγω κύριος ΔΕΝ κάνει κάτι παραπάνω από τους καλούς detailer.
Και μόνο που χρησιμοποιεί αλοιφές 3Μ (οι οποίες είναι μια χαρά, αλλά όχι top quality προϊόντα) φαίνεται ότι μιλάμε για κοροϊδία για τα λεφτά που ζητάει.
Καλά τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, αλλά δεν είναι όλα αυτά απαραίτητα για ένα κορυφαίο detailing.

Αρχικό μήνυμα απο
Z4 DCT
Αρη....ελεύθερη αγορα......εγώ κάνω την Χ δουλειά και ζητάω τα Ψ λεφτά.....προφανώς απευθύνομαι σε φραγκατο κοινό.......οκ.......αλλα ειναι ελεύθερη αγορά.., το οτι εμείς δεν έχουμε αυτο τον όγκο χρημάτων δεν σημαίνει οτι δεν τα εχει κάποιος άλλος και δεν μπορεί να τα διαθέσει....
Αυτός κοστολογεί τόσο την δουλειά του....εγω το εκτιμώ και πληρώνω, κάποιος άλλος οχι...
Υπάρχουν άνθρωποι που για σκ παραγγέλνουν 120000ε σαμπάνια, μαζι με τις ρωσιδες....., θα σκεφτούν τα 8000 για να πλύνει κάποιος το μωρό τους>???......καπιταλισμός στα ακρα...

Γιάννη, ουσιαστικά δε λέω κάτι αντίθετο.
Ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει.
Αυτό δε σημαίνει πως όποιος δίνει στον άλλο ό,τι του ζητάει, χωρίς αυτό που του προσφέρεται να είναι εξίσου υψηλό, δεν είναι κορόιδο.
Το ότι είναι ζάπλουτοι όλοι αυτοί και τα 8 χιλιάρικα τους είναι ψίχουλα είναι προφανές.
Το ότι 8 χιλιάρικα για μια τέτοια δουλειά είναι παραπάνω από υπερβολικά, όπως και οι 250 ώρες που λέει ότι χρειάζεται (ούτε σε δημόσιο υπάλληλο να πήγαινες δεν θα έκανε τόσο, ακόμα κι αν κρατούσε φραπέ στο άλλο χέρι) είναι εξίσου προφανές.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμός κορόιδα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong