Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24

Θέμα: To πλύσιμο των 8.000 λιρών

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, 250 ώρες δεν θέλει το αμάξι καλά καλά για να κατασκευαστεί, όχι για να πλυθεί, να γυαλιστεί και να κερωθεί.
    Άντε να θέλει για όλα αυτά στη χειρότερη 30-40 ώρες (που και πάλι είναι ΠΟΛΥΣ χρόνος).
    Μπορώ κι εγώ να πω πως για ένα πλύσιμο θέλω 20 ώρες και να ζητήσω 200 ευρώ (10 ευρώ την ώρα δηλαδή) και να έχω τελειώσει στη 1 ώρα. Ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να πει.

Ο τύπος όπως ξανάγραψα είναι απάτη για τα λεφτά που ζητάει και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους detailers του πλανήτη.
    Από εκεί και πέρα, όπως λέει και ο μυδραλιοβόλος τιμωρός Γιώργης, αυτοί που πληρώνουν τέτοια ποσά είναι θύματα, όσα χρήματα και να'χουν.

Αρη....ελεύθερη αγορα......εγώ κάνω την Χ δουλειά και ζητάω τα Ψ λεφτά.....προφανώς απευθύνομαι σε φραγκατο κοινό.......οκ.......αλλα ειναι ελεύθερη αγορά.., το οτι εμείς δεν έχουμε αυτο τον όγκο χρημάτων δεν σημαίνει οτι δεν τα εχει κάποιος άλλος και δεν μπορεί να τα διαθέσει....
    Αυτός κοστολογεί τόσο την δουλειά του....εγω το εκτιμώ και πληρώνω, κάποιος άλλος οχι...

Υπάρχουν άνθρωποι που για σκ παραγγέλνουν 120000ε σαμπάνια, μαζι με τις ρωσιδες....., θα σκεφτούν τα 8000 για να πλύνει κάποιος το μωρό τους>???......καπιταλισμός στα ακρα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

nik200 (15-03-12), Ptboul (15-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tzanis320si Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλα με τα λεφτα απο ενα γυαλισμα δικο του μπορεις να κανεις καπου 4 ολικα βαψιματα στο αμαξι....

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ θες να κάνεις βάψιμο στο Lambo.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης αν κάθε φορά που πλένει πρέπει να κάνει και κέρωμα, ή τα υλικά του είναι ΜΑΠΑ, ή το δούλεμα πάει σύννεφο.

Πάντως όοοοτι κι αν κάνει, μαγκιά του και μπράβο του που έχει καταφέρει να βρει το κοινό που του τα σκάει απλόχερα.

5. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Z4 DCT (15-03-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγαπητε μου driver m, η σκεψη ειναι η ιδια..η εκφραση διαφερει..εγω λεω οτι ο "απατης" ειναι μαγκας γιατι προφανως αυτα που εγραψα παραπανω λεει στους πελατες του (χαριτολωγοντας περισσοτερο..ορισμενοι το επιασαν το χιουμορ μου)...ισως και να κανει κιολας..δεν ειμαι detailer..αλλα ουτε και εσυ..αρα δεν ξερεις ουτε και εσυ τι ακριβως κανει..και τωρα θα μου πεις..ρε νικολα με κοροιδευεις (γιατι ετσι μιλαω εγω με τους φιλους μου)???για ενα πλυσιμο-γυαλισμα θα ζηταει το "πακι" εκατομμυρια??και γω παλι χαριτολογωντας θα σου πω..ναι ειναι μαγκια αυτο που κανει..και αν μπορεις κανε και εσυ και εγω κατι τετοιο και "βγαλε λεφτα"..γιατι ταχα οι κορυφαιοι detailers καπως ετσι δεν ξεκινησαν????καπως ετσι δεν εφτιαξαν την επιχειρηση τους?το ονομα τους?αν αυτος κανει το κατι παραπανω δεν θα πρεπει να πληρωθει?
    Φίλε Νικόλα, προφανώς και δεν είμαι detailer αλλά ασχολούμαι ερασιτεχνικά εδώ και μια 5ετία και όσο να'ναι, κάποια απλά πραγματάκια μπορώ να τα κρίνω.
    Και θέλω να καταλήξω στο ότι ο εν λόγω κύριος ΔΕΝ κάνει κάτι παραπάνω από τους καλούς detailer.
    Και μόνο που χρησιμοποιεί αλοιφές 3Μ (οι οποίες είναι μια χαρά, αλλά όχι top quality προϊόντα) φαίνεται ότι μιλάμε για κοροϊδία για τα λεφτά που ζητάει.
    Καλά τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, αλλά δεν είναι όλα αυτά απαραίτητα για ένα κορυφαίο detailing.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη....ελεύθερη αγορα......εγώ κάνω την Χ δουλειά και ζητάω τα Ψ λεφτά.....προφανώς απευθύνομαι σε φραγκατο κοινό.......οκ.......αλλα ειναι ελεύθερη αγορά.., το οτι εμείς δεν έχουμε αυτο τον όγκο χρημάτων δεν σημαίνει οτι δεν τα εχει κάποιος άλλος και δεν μπορεί να τα διαθέσει....
    Αυτός κοστολογεί τόσο την δουλειά του....εγω το εκτιμώ και πληρώνω, κάποιος άλλος οχι...

Υπάρχουν άνθρωποι που για σκ παραγγέλνουν 120000ε σαμπάνια, μαζι με τις ρωσιδες....., θα σκεφτούν τα 8000 για να πλύνει κάποιος το μωρό τους>???......καπιταλισμός στα ακρα...
    Γιάννη, ουσιαστικά δε λέω κάτι αντίθετο.
    Ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει.

Αυτό δε σημαίνει πως όποιος δίνει στον άλλο ό,τι του ζητάει, χωρίς αυτό που του προσφέρεται να είναι εξίσου υψηλό, δεν είναι κορόιδο.
    Το ότι είναι ζάπλουτοι όλοι αυτοί και τα 8 χιλιάρικα τους είναι ψίχουλα είναι προφανές.
    Το ότι 8 χιλιάρικα για μια τέτοια δουλειά είναι παραπάνω από υπερβολικά, όπως και οι 250 ώρες που λέει ότι χρειάζεται (ούτε σε δημόσιο υπάλληλο να πήγαινες δεν θα έκανε τόσο, ακόμα κι αν κρατούσε φραπέ στο άλλο χέρι) είναι εξίσου προφανές.
    Εξ ου και ο χαρακτηρισμός κορόιδα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Ptboul (15-03-12)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •