Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: To πλύσιμο των 8.000 λιρών

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, 250 ώρες δεν θέλει το αμάξι καλά καλά για να κατασκευαστεί, όχι για να πλυθεί, να γυαλιστεί και να κερωθεί.
    Άντε να θέλει για όλα αυτά στη χειρότερη 30-40 ώρες (που και πάλι είναι ΠΟΛΥΣ χρόνος).
    Μπορώ κι εγώ να πω πως για ένα πλύσιμο θέλω 20 ώρες και να ζητήσω 200 ευρώ (10 ευρώ την ώρα δηλαδή) και να έχω τελειώσει στη 1 ώρα. Ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να πει.

Ο τύπος όπως ξανάγραψα είναι απάτη για τα λεφτά που ζητάει και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους detailers του πλανήτη.
    Από εκεί και πέρα, όπως λέει και ο μυδραλιοβόλος τιμωρός Γιώργης, αυτοί που πληρώνουν τέτοια ποσά είναι θύματα, όσα χρήματα και να'χουν.

Αρη....ελεύθερη αγορα......εγώ κάνω την Χ δουλειά και ζητάω τα Ψ λεφτά.....προφανώς απευθύνομαι σε φραγκατο κοινό.......οκ.......αλλα ειναι ελεύθερη αγορά.., το οτι εμείς δεν έχουμε αυτο τον όγκο χρημάτων δεν σημαίνει οτι δεν τα εχει κάποιος άλλος και δεν μπορεί να τα διαθέσει....
    Αυτός κοστολογεί τόσο την δουλειά του....εγω το εκτιμώ και πληρώνω, κάποιος άλλος οχι...

Υπάρχουν άνθρωποι που για σκ παραγγέλνουν 120000ε σαμπάνια, μαζι με τις ρωσιδες....., θα σκεφτούν τα 8000 για να πλύνει κάποιος το μωρό τους>???......καπιταλισμός στα ακρα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

nik200 (15-03-12), Ptboul (15-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP