Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξερω που θα ειναι το χρεος το 2020, δεν ειμαι προφητης ουτε ειδικος.
    εγω αυτο που λεω ειναι μην παραμυθιαζομαστε αγνοωντας οτι στη μια περιπτωση ηταν γεωμετρικα αυξανομενο και στη δευτερη μειουμενο.
    ειναι απιστευτος λαϊκισμος και μπουρδα αυτο που ακουμε απο τον τσιμπλα και αλλους οτι και καλα γιατι ολη αυτη η φασαρια αφου το 2020 προσδοκουμε να φτασουμε εκει που ξεκινησαμε?
    δεν προσδοκουμε να φτασουμε εκει που ξεκινησαμε.
    προσδοκουμε να εχει εξυγιανθει η οικονομια και να μη ζει με δανεικα.
    αυτο απεχει παρα πολυ απο το εκει που αφησε ην οικονομια το κομμα του σαμαρα που τωρα ξαφνικα εχει τη συνταγη της σωτηριας...
    τοτε γιατι δεν την εφαρμοζε και απεδρασε απο την κυβερνηση? αλλα 2 χρονια ειχε...

τωρα αν και ποιοι πολιτικοι, δημοσιογραφοι, στελεχη κομματικα κλπ ειναι αχρηστοι, νομιζω φανηκε αυτο, οποτε μενει να δωσουμε με την ψηφο μας ευκαιριες σε νεους με προσεκτικη επιλογη.
    όπως είπα φυσικά και είναι μπούρδα αυτό που λέει ο τσίμπλας και οι όμοιοί του
    από εκεί και πέρα, όπως κοιτάμε με κριτικό μάτι τον αυτόν τον τσίμπλα, καλό είναι να το κάνουμε και με άλλους οι οποίοι δεν έχουν κατακτήσει λόγω θέσης αυτόν τον χαρακτηρισμό (ακόμα).
    και η αλήθεια είναι ότι οι 'ειδικοί' εδώ και 2 χρόνια δεν έχουν πέσει μέσα ούτε σε μία πρόβλεψη
    όλοι ή σχεδόν όλοι θέλουμε να αλλάξει το σκηνικό...αλλά όπως είπες, με ποιόν; με τον όψιμο σωτήρα; που μιλάει λες δεν έχει κυβερνήσει ποτέ το κόμμα του;
    με έναν λαό που έχει μνήμη ψαριού δεν έχω πολλές ελπίδες

2. The Following 3 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Ptboul (14-03-12), Thomelef (14-03-12), Vasilis (14-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP