Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Αντώνης εχει δίκιο Πάνο, διότι προσπαθούν να περάσουν τα τεκμήρια ως λύση για την φοροδιαφυγή και γι'αυτό συνεχώς θα τα αυξάνουν !
Οτι φόρος ,τεκμήριο κλπ μπαίνει τα δυο τελευταια χρόνια, είναι μόνιμος.
Είναι και ανίκανοι και αδιάφοροι να φτιάξουν σωστό φορολογικό σύστημα !
Θα μου επιτρέψεις να είμαι πιό αισιόδοξος όμως ?
Οχι από νοοτροπία, αλλά με βάση συνειρμούς λογικής. Στο νέο φορολογικό και στους μηχανισμούς εφαρμογής του, τον πρώτο λόγο θα έχουν ξένοι εμπειρογνώμονες, μάλλον γερμανοί. Είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να διατηρήσουν έναν αναχρονισμό ο οποιος είναι και άδικος και αναποτελεσματικός ? Είναι τόσο γελοίο το φορολογικό μας σύστημα, ώστε μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει.

Και κάτι γενικότερο. Μέχρι προχτες βρισκόμασταν σε μιά διαδικασία αποφυγής της άτακτης χρεωκοπίας. Η πιθανότητα αυτή απομακρύνθηκε πολύ πλέον. Αφού οι ξένοι, θέλοντας και μη, αποφάσισαν να συνεχίσουν να μας τρωνε στη μάπα, και αφού ξηλώθηκαν κάμποσα λεφτά γιά πάρτη μας, η λογική μου λέει ότι θα ασχοληθούν να στρώσουν και το κράτος μας, επιτέλους. Ας μην βιαζόμαστε τόσο πολύ, μην ξεχνάμε ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα απέδωσε μόνο καταστροφές ως τώρα, αν ξανακερδίσουμε οριστικά την εμπιστοσύνη των ξένων, σε καλό θα μας βγεί. Δεν βλέπω κάτι άλλο.