Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Διδαξτε με - εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω παλι ξέρω οτι καμία εταιρία δεν έχει δικό της δίκτυο εκτός απο τον ΟΤΕ.Ειδατε καμιά εταιρία να σκάβει για να περάσει γραμμές στην περιοχή σας.Εγώ καμία.Ολες ενοικιάζουν γραμμές απο τον ΟΤΕ και λένε οτι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο καθαρά για να προσελκύσουν πελάτες.Και αλοίμονο δεν λεω οτι είναι κακές στην παροχή υπηρεσιών αλλα όσο να΄ναι και ανοργάνωτοι είναι ακόμα εεε και λίγο πόλεμο απο τον Οτε τον έχουν.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παλι ξέρω οτι καμία εταιρία δεν έχει δικό της δίκτυο εκτός απο τον ΟΤΕ.Ειδατε καμιά εταιρία να σκάβει για να περάσει γραμμές στην περιοχή σας.Εγώ καμία.Ολες ενοικιάζουν γραμμές απο τον ΟΤΕ και λένε οτι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο καθαρά για να προσελκύσουν πελάτες.Και αλοίμονο δεν λεω οτι είναι κακές στην παροχή υπηρεσιών αλλα όσο να΄ναι και ανοργάνωτοι είναι ακόμα εεε και λίγο πόλεμο απο τον Οτε τον έχουν.
    Σωστα, ετσι ειναι, αλλα τοτε εχουν τεχνικους, νοιαζονται και η εξαρτηση ειναι μικροτερη απο το να πατανε μετα το παγιο του ΟΤΕ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα Κωνσταντίνε, την hol που έχει σκάψει όλη την Μυτιλήνη και ξανακλείνει τις τρυπες με χωμα, αντε στην καλύτερη τσιμέντο. Μόνο και μόνο για τα μπινελίκια που τις εχω ριξει γι αυτον τον λογο δεν προκειται να παω σε αυτους και τζαμπα! Κι εγω σταθερά δυάρα του οτε.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

4. The Following User Says Thank You to strof For This Useful Post:

Stamatis (16-02-10)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα Κωνσταντίνε, την hol που έχει σκάψει όλη την Μυτιλήνη και ξανακλείνει τις τρυπες με χωμα, αντε στην καλύτερη τσιμέντο. Μόνο και μόνο για τα μπινελίκια που τις εχω ριξει γι αυτον τον λογο δεν προκειται να παω σε αυτους και τζαμπα! Κι εγω σταθερά δυάρα του οτε.
    Και η CYTA φίλε μου έχει σκάψει όλη την Θράκη ,περίμενε να ενεργοποιηθούν πρώτα.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP