Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Μια ακόμα ιστορία του δρόμου. Για τον spar@...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε θέλω να ρθει μια Αθινη και να σου τραβήξει μια μπατσα στα μούτρα και να ναι όλη δικιά σου στην παρουσίαση του βιβλίου ήθελα να ξερα έχεις απαγάγει κανέναν διάσημο συγγραφέα στην υπογα στο Σπιτι σου και τον βάζεις να γράφει φασον κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμι.Να ξέρεις ο διάσημος μελλοντολογος χαντες προβλέπει θα ψωφισει καμία μέρα ο τύπος απο υπερβολικό κρύο εκει κάτω η απο γηρας και βλέπω η μηχανή να μένει παρατημενη στο δυποδο για πάντα σε κανά σταθμό του Μονάχου Και η τοπική φροιλαιν να μην βλέπει χαρα στα σκέλια της μέχρι να δει τα ραδικια ανάποδα
    αντε γεια...

2. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (13-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε θέλω να ρθει μια Αθινη και να σου τραβήξει μια μπατσα στα μούτρα και να ναι όλη δικιά σου στην παρουσίαση του βιβλίου ήθελα να ξερα έχεις απαγάγει κανέναν διάσημο συγγραφέα στην υπογα στο Σπιτι σου και τον βάζεις να γράφει φασον κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμι.Να ξέρεις ο διάσημος μελλοντολογος χαντες προβλέπει θα ψωφισει καμία μέρα ο τύπος απο υπερβολικό κρύο εκει κάτω η απο γηρας και βλέπω η μηχανή να μένει παρατημενη στο δυποδο για πάντα σε κανά σταθμό του Μονάχου Και η τοπική φροιλαιν να μην βλέπει χαρα στα σκέλια της μέχρι να δει τα ραδικια ανάποδα

Αλλος πάλι μας βρήκε....

Ο Στάθης λέει ότι έχω απαγάγει ένα στέλεχος τραπέζης και έχω πάρει τη θέση του - και τον έχω στο υπόγειο.
    Ενας άλλος που δεν ξέρετε, λέει ότι μάλλον είμαι κάποιος φυγόδικος που σκότωσε έναν τύπο που του έμοιαζε και πήρε την ταυτότητά του
    Τώρα εσύ με τον συγγραφέα...

υπόγειο έχω εγώ ή το κοιμητήριο της πράγας?

ρε μπας και με λένε Σιμονίνι????

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Leonidas_E39 (15-03-12), Ptboul (13-03-12), Stathis (13-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP