Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 49

Θέμα: Tι αλλο αυτοκινητο "κοιτουσατε" οταν επιλεξατε τη BMW σας και τι βαρυνε την αποφαση?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Z4 3.0 vs BoxsterS 3.2 μοντελα 2005 και 2003 αντιστοιχα.Ο λογος που διαλεξα το Z4 ηταν 1)ενα βιντεακι του top gear με συγκριση αναμεσα τους,2)ενας φιλος μου που ειχε boxster και το εδωσε για z4 coupe...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    1)ενα βιντεακι του top gear με συγκριση αναμεσα τους...
    Το Top Gear σύγκρινε Ζ4 ///Μ με το Boxster S.

Sorry αλλά το Boxter S με το 'απλό' 3.0L Ζ4, απλά καμία επαφή....

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν είδα την Ε46, υπήρχε άλλος ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής.
    Κάναμε και οι δύο ένα σύντομο test drive και τελικά...... εκείνη,διάλεξε εμένα (σαν
    καλύτερο οδηγό.)
    Ο έρωτας ήταν αμοιβαίος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 17-02-10 στις 07:33

Περιοχή
    Syros
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω είχα διαφορετικό δείλιμα.
    Ειχα αποφασίσει να διαθεσω 35.000 και ημουν μεταξύ e46 M3 μεταχειρισμενη η e90 316i full extra καινουργια.

Μετα απο κανα δυο βόλτες απογοητευτικα απο τα μεταχειρισμένα που βρήκα και πήρα το καινούργιο.

Τώρα ειμαι σε σκέψεις να το δωσω και να αρχίσω το ψαξιμο πάλι....

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ είχα σχεδόν κλείσει μια clk cabrio (ήθελα σώνει και καλά cabrio)...
    Ετοιμαζόμουν να πάω να δώσω τα λεφτά για το καπάρο και με παίρνει ο αδερφός μου τηλέφωνο, από ένα ταξίδι που είχε πάει για την δουλειά του..
    - Μην κάνεις τίποτα μου λέει αν δεν δεις αυτό που είδα ..
    - Τι είδες ρε...
    - Ένα bmw σαν καινούργιο....

Πήγα το είδα και ήρθε ο έρωτας .............

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν το 335 καλοκοίταζα το 350Ζ με σκοπό διπλοτουρμπίσματα. Αλλά λέω μετά το κόστος θα φτάσει αργά η γρήγορα πάνω απο 80.000 οπότε το ξέχασα αλλά έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Ήμουν ένα βήμα πρίν απο Lotus Exige s2. Με απομάκρινε ένας γιατρός μου, φίλος της αυτοκίνησης κυρίως στο θέμα σφάλειας. Πρόκειται για ένα αλουμινένιο κλουβί, απο τα πιο μαλακά υλικά. Αν γίνει το κακό δεν σε βγάζουν απο μέσα. Ήθελα ένα πιο στοιβαρό αυτοκίνητο και είχα συμβιβαστεί με την δυσχρηστία του (όποιος έχει δοκιμάσει να μπεί μέσα ξέρει) και με τους ανύπαρκτους χώρους. Ένα μηχάνημα οδήγησης και αδρεναλίνης.

Είδα και το Ε92. είχα κολλήσει με το Lotus αλλά είπα βάλω τις προτεραιότητες της ασφάλειας μπροστά. Διάβαζα το προσπέκτους και άρχισε να με κερδίζει όλο και περισσότερο. έκανα την παραγγελία και απο τότε δεν το μετάνιωσα ποτέ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσε Στράτο έχω δύο πελάτες με δαύτα. Όταν έρχονται, ξέρουν πολύ καλά ότι επειδή απλά δεν μπορώ να μπω μέσα, τους έχω αδειάσει όλο το μαγαζί ώστε να μπορούν να τα βάλουν τέρμα οι ίδιοι, να γίνουν οι εργασίες και να τα βγάλουν έξω στο τέλος. Είναι και τα μοναδικά αυτοκίνητα που επιτρέπω ο πελάτης να είναι μέσα στο όχημα, εντός των εγκαταστάσεων.

Και βέβαια έκανες καλά που δεν το πήρες και σκέφτηκες την ασφάλειά σου. Το Exige είναι τόσο ειδικό αυτοκίνητο που κάνει για μία μόνο χρήση και το ξέρεις, ενώ έχει και (σύντομη) ημερομηνία λήξης.
    εγω δλδ που το σκεφτομαι για τωρα????(elise sc)
    οχι για πρωτο φυσικα.
    μου κανατε τη καρδια περιβολι παλι

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω δλδ που το σκεφτομαι για τωρα????(elise sc)
    οχι για πρωτο φυσικα.
    μου κανατε τη καρδια περιβολι παλι
    Το exige είναι το elise με hardtop που βγαίνει και έχει πιο πιστάδικο στήσιμο. To s2 έχει 240 ίππους.

Πραγματικά είναι πολλά τα λεφτά για αυτό που είναι Χρήστο και ειδικά με την ασφάλεια έχει ένα μεγάλο θέμα. Επίσης δεν ξέρω το ανάστημα σου αλλά αν είσαι πάνω απο 1.70 και 85-90 κιλά θα μπείς... μαλλον θα βγείς (αν καταφέρεις να μπείς) με τεράστια δυσκολία. Μέσα είναι άνετο, το μπές/βγές είναι τραγικό. Αλλα αν είναι να ανοίξουμε ένα καινούριο thread για αυτό. Θα το κάνω το βραδάκι

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το 1983 θυμαμαι το 2002 tii του πατερα μου (δεν το ξεπερασα ακομα βλεπω φωτογραφιες που εχει) . . .

Μετα ηρθε ενα Αudi 80 cc του 1987 1.300 που ναι μεν το ειχα τρελλα

αλλα στα ματια μιας bmw τα ξεχνουσα ολα (που να ξεπερασεις ενα bmw???) . . .

Το 1999 ηρθε το Ε 36 316 4 door το οποιο ηταν πανασχημο πορτοκαλι φλας 15αρες γκρι

προφυλακτηρες που φυσηκα τα εφτιαξα ολα μεχρι κ το παραμικρο . . .

Το 2005 ηρθε το 1) 46 αρι 4 door το οποιο εγινε και 330 . . .

Το 2008 εγινε η αλλαγη απο 330 σε 318 ci μιας και το τετραπορτο μου την εδινε στο

μυαλο μου ειχα σκεψεις για πολλα στο κουπε μιας και του ριξα αρκετα φραγκα . . .

Το 2009 επωληθη το 318 ci λογου ευκαριας χρηματων και λογου του οτι ηταν αρκετα

παλιο για τα σημερινα δεδομενα (2001) ας ηταν στην πενα και με 67.000 χλμ τοτε . . .

Μετα απο 2 μηνες του 2009 διαλεξα ενα 320 ci facelift m pack με εξτρα που μου

καλυπτουν και τα θελω σε ενα αυτοκινητο . . .

Δεν ξερω αν θα κανω μια μετατρωπη αυτο το διαστημα ειμαι σε σκεψεις διαφορες

φοβαμαι πολυ την μεταπωληση μιας και δεν ειμαι ετοιμος να παντρευτω ενα αμαξι . . .

Ισως το 2010 αν ειμαστε γεροι και ολα πανε καλα να κραταω ενα διακοπτη με οτι αυτο

συνεπαγεται απο Ε 92 . . .

Μαρκα δεν αλλαζω που να χτυπανε τα τελη στο δοξα πατρη . . .

Ο αδερφος μου εχει ενα Μ40 2 door 2.700 eta με μπλοκ απο 25αρι και με κατασκευη δικη

του σε turbo . . .

Σκεφτεται να το πουλησει (σε μενα χεχεχε)για τα ματια μιας 39αρας ειδωμεν . . .

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο αδερφος μου εχει ενα Μ40 2 door 2.700 eta με μπλοκ απο 25αρι και με κατασκευη δικη

του σε turbo . . .

Σκεφτεται να το πουλησει (σε μενα χεχεχε)για τα ματια μιας 39αρας ειδωμεν . . .[/QUOTE]

mauris me v8 mallon etsi?

mpa ego etsi opos eimai tora meta apo kana 2 xronia prota o theos exartatai apo thn oikogeneiaki katastash
    xexexe

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

mauris me v8 mallon etsi?

mpa ego etsi opos eimai tora meta apo kana 2 xronia prota o theos exartatai apo thn oikogeneiaki katastash
    xexexe[/QUOTE]

Αν δεν εισαι εσυ μπριζα τοτε ποιος αλλος ειναι ; ; ;

Ασε τα χαζα και δερε μας το ruf ο λαος θελει ruf . . .

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP