δημοσιευω μια φωτογραφια απ το προσωπικο αλμπουμ του Σταματη, εδω ειναι οταν πηρε την Ερικα την σερβιτορα απ το μαγαζι και πηγαν να του δειξει το σταθμο του τραινου!
δημοσιευω μια φωτογραφια απ το προσωπικο αλμπουμ του Σταματη, εδω ειναι οταν πηρε την Ερικα την σερβιτορα απ το μαγαζι και πηγαν να του δειξει το σταθμο του τραινου!
Εντάξει τώρα, οτι κ να πω ειναι λιγο.
Πρόεδρε προσκυνώ, και απορώ γιατί δεν τα τυπώνεις.
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
Konstantinos E60 (13-03-12), Kostas_1 (13-03-12), Leonidas_E39 (15-03-12), Ptboul (13-03-12)
Ρε θέλω να ρθει μια Αθινη και να σου τραβήξει μια μπατσα στα μούτρα και να ναι όλη δικιά σου στην παρουσίαση του βιβλίου ήθελα να ξερα έχεις απαγάγει κανέναν διάσημο συγγραφέα στην υπογα στο Σπιτι σου και τον βάζεις να γράφει φασον κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμι.Να ξέρεις ο διάσημος μελλοντολογος χαντες προβλέπει θα ψωφισει καμία μέρα ο τύπος απο υπερβολικό κρύο εκει κάτω η απο γηρας και βλέπω η μηχανή να μένει παρατημενη στο δυποδο για πάντα σε κανά σταθμό του Μονάχου Και η τοπική φροιλαιν να μην βλέπει χαρα στα σκέλια της μέχρι να δει τα ραδικια ανάποδα
αντε γεια...
Ptboul (13-03-12)
Αλλος πάλι μας βρήκε....
Ο Στάθης λέει ότι έχω απαγάγει ένα στέλεχος τραπέζης και έχω πάρει τη θέση του - και τον έχω στο υπόγειο.
Ενας άλλος που δεν ξέρετε, λέει ότι μάλλον είμαι κάποιος φυγόδικος που σκότωσε έναν τύπο που του έμοιαζε και πήρε την ταυτότητά του
Τώρα εσύ με τον συγγραφέα...
υπόγειο έχω εγώ ή το κοιμητήριο της πράγας?
ρε μπας και με λένε Σιμονίνι????
Leonidas_E39 (15-03-12), Ptboul (13-03-12), Stathis (13-03-12)
Eγω πιστευω οτι εισαι ο al saud sihamat αραβας και θα κατεβεις στις Σερρες με νταλικα bmw motorsport και θα βγαλεις απο μεσα 46αρι 320 dtm ....
Εγώ περιμένω επανασύνδεση με την Κλαίρη
katsaraios (13-03-12)
ωχ δεν εχει αλλο, αχου μας εμπλεξε ο σιχαματης μια με το lost και μια με τις ιστοριες του!!!
αντε ριξε τη συνεχεια!!
hades7 (13-03-12)
ναι ρε αντε βαλε τον γερο να γραφει πανω που γουσταραμε μας εκοψες
αντε γεια...