Μπραβο το diesel οπαδους . . .
Μπραβο το diesel οπαδους . . .
bimmer-corfu (12-03-12)
bimmer-corfu (12-03-12)
Στα ιδια κυβικα με τον βενζινοκινητηρα ατμοσφαιρικο και το πετρελαιο τουρμπο οντως προκυπτει διλημμα. Σκεφτεσαι + και -.
Το ενα εχει ροπη αλλα το αλλο στροφαρει εχει νευρο εχει αλλη αισθηση κλπ κλπ.
Και απο την τσεπη σου να τα βαζεις πρεπει να γινει κοντρολ των χιλιομετρων που γραφεις καθε χρονο και του σκοπου που εξυπηρετει το αυτοκινητο.
Εχω μπει στο διλημμα κ εγω. Εχω σκεφτει να δωσω το δικο μου οσο οσο και να παρω 46αρι(παντα. Εχω σχεση ερωτα και μισους μαζι τους) ντιζελ.... αλλα τελικα... ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ!!! Βενζινα και τα μυαλα στα καγκελα! (Ετσι λεω τωρα τουλαχιστον, απο αυριο βλεπουμε...)
Οταν η κουβεντα παει σε τουρμπο βενζινη και τουρμπο ντιζελ δεν υπαρχει διλημμα ακομα και αν τα βαζεις απο την τσεπη σου.
Τα τουρμπο βενζινοκινητα μπορουν με προσεκτικο ποδι να κινηθουν πολυ οικονομικα. Πολυ μικρη διαφορα θα εχει το πετρελαιο.
Επισης τα βενζινοκινητα εχουν αλλο νευρο, αλλο ηχο, αλλο στροφαρισμα.
Ακομα και σε ρεπριζ να ειναι παραπλησιων επιδοσεων σε ολες τις αλλες συνθηκες το ντιζελ θα υστερει.
Και εν παση περιπτωση το bmw ξεχωριζει μονο και μονο επειδη παιζει πιο σωστα με τις αισθησεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Αν ειναι να του το κοψεις και αυτο παιρνεις ενα αυτοκινητο του ανταγωνισμου να σχολαει το πανηγυρι και να μην σου ακουγεται και παραταιρο που δουλευει σαν ταξι μιας και ειναι κατα βασην ταξι.
bimmer-corfu (12-03-12), Driver M (12-03-12), Panos 316T (13-03-12), PANOS-E60 (12-03-12)
Μετά από τρία βενζινοκίνητα Ε21 Ε36 και Ε46 που είχα και τώρα που έχω το Ε60 520d, δεν υπάρχει καμμία σύγκριση σε επιδόσεις και ροπή και το λέω αυτό αφού έχω οδηγήσει για λίγο μία Ε60 525i με 192hp η οποία ήταν πολύ νωχελική σε σύγκριση με το δικό μου
Η γνώμη μου είναι σε ένα αυτοκίνητο τουλάχιστος 1700 κιλών η επιλογή είναι diesel
Aλλωστε ι στο εξωτερικό, οι πωλήσεις του αυτής της σειράς είναι περίπου 70% υπέρ του diesel .
diesel δαγκωτό????????
bimmer-corfu (13-03-12)
Ελπιζω να μη λετε ντιζελ επειδη το βλεπετε σαν πρωην απαγορευμενο καρπο αν και απο την αλλη διαβαζω και επιχειρηματα
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
bimmer-corfu (13-03-12), Ptboul (13-03-12)
bimmer-corfu (13-03-12)
bimmer-corfu (13-03-12)
Αν το αγοράσει αυτόματο, τότε αποκλειστικά diesel για να κινεί αξιοπρεπώς το αμάξωμα σε χαμηλές στροφές και να έχει χαμηλή κατανάλωση.
Νομίζω ότι ακόμα και αν τα καύσιμα είναι πληρωμένα, πρέπει να κάνει την πιο οικονομική επιλογή. Οι λόγοι είναι απλοί: τίποτα δεν είναι τσάμπα στην ουσία και λιγότερα έξοδα για την επιχείρηση σημαίνει αυτόματα περισσότερα χρήματα στο ταμείο της - από το οποίο πληρώνεται και ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
^διάβασέ του το αυτό![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 13-03-12 στις 05:46
bimmer-corfu (13-03-12)
bimmer-corfu (13-03-12)