-
Μιας και ανοιξατε κουβεντα για τα αναψυκτικα.....ειναι τρελο κολλημα και οπως ειπε και ο Νικος ειναι σιγουρο οτι δεν κανουν καλο. Το καλοκαιρι ειχα ενα βλακωδες ατυχημα, επεσα απο υψος 3+ μετρα και εσκασα σαν καρπουζι με την πλατη. Για να μην πολυλογω...ολα καλα ευτυχως δεν εσπασα τιποτα κτλ απλα ειμουν σαν να με ειχαν δειρει για καμια 10ρια μερες. Πρωτη μερα στο νοσοκομειο μου κανουν ακτινογραφιες, αξονικες, μαγνητικες....τα παντα ολα και μαζι και αιματολογικες ....εγω ξαπλα....ερχεται μια νοσοκομα με τις εξετασεις στο χερι και και μου λεει ....πρεπει να κοψεις το ποτο το ξερεις??? Λεω .....οριστε??? ποιο ποτο ??? Εγω αντε να πιω μια φορα το 3μηνο και αυτο αν....Μου λεει εδω οι εξετασεις σου ...(καποιοι δεικτες για το συκωτι) αλλα λενε!!! Για να μην τα πολυ λεω...μετα απο ψαξιμο...το συκωτι ηταν ετσι απο οτι μου ειπαν λογω του οτι καταναλωνα μεγαλες ποσοτητες πολυυυυ γνωστου αναψυκτικου καθημερινα.... !!! Καποιο απο τα συστατικα του πειραζει το συκωτι οταν βεβαια καταναλωνεις μεγαλη ποσοτητα. Αυτο παντα κατα τα λεγομενα των γιατρων. Μετα απο μια εβδομαδα αποχης..... ξανα κανω εξετασεις και ολα back to normal! Μου εκανε μεγαλη εντυπωση παντως πως απο ενα αναψυκτικο μπορεις να παθεις ζημια! Τελος παντων αυτο εντελως πληροφοριακα απλα επειδη ξερω οτι ειναι πολλοι αυτοι που του δινουν και καταλαβαινει με τα αναψυκτικα!!!
-
The Following 2 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:
Eleni (11-03-12), michaelp900 (11-03-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP