Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: HDR

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη που μας έδειξε οτι υπάρχει και αυτό. Όταν διάβασα το άρθρο του yannisv και έψαξα και έμαθα τι είναι τα E.V. σκέφτηκα οτι ίσως να μπορεί να γίνει αλλάζωντας το overall color mapping μιας φωτογραφίας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε την λειτουργία auto bracketing που αναφέρει ο Στάθης.

Αλήθεια, δώσατε τόσα χρήματα για μηχανή μόνο για το auto-bracketing?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη που μας έδειξε οτι υπάρχει και αυτό. Όταν διάβασα το άρθρο του yannisv και έψαξα και έμαθα τι είναι τα E.V. σκέφτηκα οτι ίσως να μπορεί να γίνει αλλάζωντας το overall color mapping μιας φωτογραφίας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε την λειτουργία auto bracketing που αναφέρει ο Στάθης.

ελα βρε τρελε.....

εμενα εχει μουρλα η γυναικα κ την ηθελε....τωρα με την κορη....εχω 2Τερρα σκληρους με φωτο.....

προεκυψε ομως η HDR οταν ειδα σε ενα ξενο φορουμ μια φωτο μιας μπεμπας σαν την δικια μου....κ μου κρεμασαν τα δοντια.....

εστειλα μηνυμα στον αγνωστο κυριο....κ μου απαντησε τον τροπο που γινεται μεσω bracket των μηχανων DSLR...........

τωρα θα ψαξω να τον ξαναβρω ...να του πω οτι εμεις εδω στο ελλαντα.....μπορουμε να το κανουμε κ χωρις DSLR μηχανες......
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων

Στράτο όχι φίλε είχε και η SONY DSC V3 auto bracketing αλλά έψαχνα καλή DSLR καιρό για αυτό πήρα τη D90. Φοβερό κόλπο πάντως φίλε thanks for sharing!!

4. The Following User Says Thank You to yannisv For This Useful Post:

stratos (16-02-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP