Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Αλλάζουν συνταγή Cοca-Cola και Pepsi

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή Αλλάζουν συνταγή Cοca-Cola και Pepsi

Η Coca-Cola και η Pepsi αλλάζουν τη συνταγή για τα αναψυκτικά τους στις ΗΠΑ, προκειμένου να αποφύγουν να τοποθετήσουν στα μπουκάλια προειδοποίηση για καρκινογόνο ουσία, όπως απαιτεί η νομοθεσία της California.
    Η ουσία συνδέθηκε με καρκίνο μετά από πειράματα σε ποντίκια, σύμφωνα με μία μελέτη, αλλά, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Ποτών (American Beverage Association) δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων.
    Η Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (Food and Drug Administration) υποστηρίζει ότι κάποιος θα έπρεπε να καταναλώσει περισσότερα από 1.000 κουτάκια Coca-Cola ή Pespi ημερησίως για να λάβει την ίδια δόση της ουσίας που χορηγήθηκε στα ποντίκια στο εργαστήριο.
    Η νέα συνταγή για το χρώμα καραμέλας που χρησιμοποιείται στα αναψυκτικά θα έχει μικρότερη ποσότητα του χημικού 4-methylimidazole, που η πολιτεία της California προσέθεσε στη λίστα της με τις καρκινογόνους ουσίες.
    «Παρόλο που πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που να δικαιολογεί οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή, ζητήσαμε τους προμηθευτές καραμέλας να κάνουν αυτό το βήμα ώστε τα προϊόντα μας να μην χρειάζεται να γίνουν αντικείμενα μιας μη τεκμηριωμένης επιστημονικά προειδοποίησης», δήλωσε στο Associated Press εκπρόσωπος της Coca-Cola.
    πηγή: naftemporiki.gr
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

2. The Following 7 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (11-03-12), aristent (10-03-12), doctore (10-03-12), nikos1400 (11-03-12), sierra (11-03-12), VanVIC (10-03-12), Vassilis ///M (11-03-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

το μονο σιγουρο ειναι οτι καλο δεν κανουν.
    γενικα δηλαδη τα αναψυκτικα.

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following 5 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

535xi (11-03-12), Eleni (11-03-12), joseph (11-03-12), sierra (11-03-12), stavr (11-03-12)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μιας και ανοιξατε κουβεντα για τα αναψυκτικα.....ειναι τρελο κολλημα και οπως ειπε και ο Νικος ειναι σιγουρο οτι δεν κανουν καλο. Το καλοκαιρι ειχα ενα βλακωδες ατυχημα, επεσα απο υψος 3+ μετρα και εσκασα σαν καρπουζι με την πλατη. Για να μην πολυλογω...ολα καλα ευτυχως δεν εσπασα τιποτα κτλ απλα ειμουν σαν να με ειχαν δειρει για καμια 10ρια μερες. Πρωτη μερα στο νοσοκομειο μου κανουν ακτινογραφιες, αξονικες, μαγνητικες....τα παντα ολα και μαζι και αιματολογικες ....εγω ξαπλα....ερχεται μια νοσοκομα με τις εξετασεις στο χερι και και μου λεει ....πρεπει να κοψεις το ποτο το ξερεις??? Λεω .....οριστε??? ποιο ποτο ??? Εγω αντε να πιω μια φορα το 3μηνο και αυτο αν....Μου λεει εδω οι εξετασεις σου ...(καποιοι δεικτες για το συκωτι) αλλα λενε!!! Για να μην τα πολυ λεω...μετα απο ψαξιμο...το συκωτι ηταν ετσι απο οτι μου ειπαν λογω του οτι καταναλωνα μεγαλες ποσοτητες πολυυυυ γνωστου αναψυκτικου καθημερινα.... !!! Καποιο απο τα συστατικα του πειραζει το συκωτι οταν βεβαια καταναλωνεις μεγαλη ποσοτητα. Αυτο παντα κατα τα λεγομενα των γιατρων. Μετα απο μια εβδομαδα αποχης..... ξανα κανω εξετασεις και ολα back to normal! Μου εκανε μεγαλη εντυπωση παντως πως απο ενα αναψυκτικο μπορεις να παθεις ζημια! Τελος παντων αυτο εντελως πληροφοριακα απλα επειδη ξερω οτι ειναι πολλοι αυτοι που του δινουν και καταλαβαινει με τα αναψυκτικα!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

Eleni (11-03-12), michaelp900 (11-03-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη εχω σοβαρο προβλημα με τα δοντια (πηρα αντιβιωση οταν γεννηθηκα και βγηκαν κιτρινα, και πολυ αδυναμα) ο οδοντιατρος μου εχει απαγορεψει την κοκα κολα απο 8 χρονων...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μακρυά απο αναψυκτικά. τα πιο απλά πειράματα αν κάνει κανείς με το κρέας και το αυγό, δεν πρόκειτε να τα ξαναπλησιάσει.
    εγώ αναψυκτικό θα πιώ μια φορά το μήνα, και αν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Eleni (11-03-12)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

μονο να σκεφτουμε οτι χρησιμοποιειται η κολα ως εσχατη λυση αντισκουριακου....φτανει!! Φανταζομαι το ξερετε ολοι αυτο ετσι...οπου δεν κανει δουλεια το WD40 μπαινει κολα!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

sierra (11-03-12), Thomelef (11-03-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

και εγω με την κοκα εχω προβλημα, καταναλωνω μεγαλες ποσοτητες και τον τελευταιο καιρο εχω τεραστιο προβλημα με τα ρουθουνια μου...
    την ελαττωνω οσο μπορω με τον καιρο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εγω με την κοκα εχω προβλημα, καταναλωνω μεγαλες ποσοτητες και τον τελευταιο καιρο εχω τεραστιο προβλημα με τα ρουθουνια μου...
    την ελαττωνω οσο μπορω με τον καιρο.

14. The Following 2 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

nikos1400 (11-03-12), spar@ (11-03-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ωχ...τον ηπια!

16. The Following 4 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Eleni (11-03-12), nikos1400 (11-03-12), PANOS-E60 (11-03-12), strof (11-03-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

xaxaxaxaxa...ρα μλκ σπάρα, τι παιδί είσαι'συ γαμώ το κέρατο σου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

120ie87 (12-03-12), Eleni (11-03-12)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •