Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: Φθηνα πρατηρια βενζινης στη Αττικη

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.728
    Shell Μαρινου αντυπα Υμηττος απεναντι απο τον σκλαβενιτη..
    Βαζω καθε εβδομαδα εκει απο το 2004 καθαρο φτηνο και ιδιοκτησιας Shell
    Τότε 2004 ήταν Avin..

Έκανε παρέα με τον ιδιοκτήτη φοβερός τύπος.
    Πολύ μου....@κιας.!
    Πολύ χαβαλες,γλεντζες κ έξω καρδιά..
    Σήμερα είδα Αλίμου λίγο πριν τη βουλιαγμένης όπως ανεβενεις.. 169,9!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή Φτηνα πρατηρια

Παιδια προσοχη στην ποσοτητα..αν ειναι δυνατον να φουλαρετε παντα ωστε σε συνδιασμο με τον υπολογιστη (αυτονομια) να ξερεις τι σου εχει βαλει.Προσφατα σε βενζιναδικο ιδιοκτητο μεγαλης φιρμας πηγα με περιπου αυτονομια 110 χλμ. δηλαδη ειχα μεσα περιπου 10 λιτ.και καταφεραν να μου βαλουν αλλα 63 λιτ.Ενω καρατσεκαρισμενο με αναθυμιασεις να πας στο πρατηριο πανω απο 62 λιτ. δεν χωραει με τιποτα.η συνεχεια τωρα.τηλ.στην ειδικη υπηρεσια ελενχων-αστυνομια-ο προισταμενος σταματησε την λειτουργεια του πρατηριου-μου την επασαν ολοι οι εργαζομενοι να με δειρουνε και ηταν και πολλοι,ηρθε η αστυνομια και ακουστε τι με συμβουλεψε.Τι πας να κανεις;με ποιους πας να τα βαλεις ;θα σου καψουν το μαγαζι,το ξερουμε οτι κλεβουν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,σηκω και φυγε μην μπλεκεις....ειπατε τιποτα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

kostas1.6 (09-03-12), Ptboul (09-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια προσοχη στην ποσοτητα..αν ειναι δυνατον να φουλαρετε παντα ωστε σε συνδιασμο με τον υπολογιστη (αυτονομια) να ξερεις τι σου εχει βαλει.Προσφατα σε βενζιναδικο ιδιοκτητο μεγαλης φιρμας πηγα με περιπου αυτονομια 110 χλμ. δηλαδη ειχα μεσα περιπου 10 λιτ.και καταφεραν να μου βαλουν αλλα 63 λιτ.Ενω καρατσεκαρισμενο με αναθυμιασεις να πας στο πρατηριο πανω απο 62 λιτ. δεν χωραει με τιποτα.η συνεχεια τωρα.τηλ.στην ειδικη υπηρεσια ελενχων-αστυνομια-ο προισταμενος σταματησε την λειτουργεια του πρατηριου-μου την επασαν ολοι οι εργαζομενοι να με δειρουνε και ηταν και πολλοι,ηρθε η αστυνομια και ακουστε τι με συμβουλεψε.Τι πας να κανεις;με ποιους πας να τα βαλεις ;θα σου καψουν το μαγαζι,το ξερουμε οτι κλεβουν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,σηκω και φυγε μην μπλεκεις....ειπατε τιποτα.
    Μήπως να ξέραμε και το πρατήριο?

Rides
    0

Προεπιλογή

pm το μαγαζι Μιχαλη
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jo65947 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως να ξέραμε και το πρατήριο?

Σε εμένα παίδες το clio έχει 40άρι τεπόζιτο κ τώρα κοντεύει να γίνει 50άρι..
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εβαλα τις δυο τελευταιες φορες σε μια σελ στην παραλιακη.
    Εχτες, ηταν και κανα 5αρι ταξι που περιμεναν. Μια μονο αντλια. Το οτι ηταν τα ταξι εκει ηταν καπως "εγγυηση" οτι ειναι σωστο το πρατηριο.

Εβαλα με 1.555 (πετρελαιο), πληρωσα 41 ευρω.
    Ειχα κανει 602 χιλομετρα, (με 26 περιπου λιτρα)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

+1 Για την ποσότητα, πάντα φουλαρίσματα. Εγώ πρόσφατα απογοητεύτηκα από βενζινάδικο που έβαζα για πολλά χρόνια βενζίνη. Πάντα είχα το πολύ 1-1,5 λίτρο απόκλιση από όσα περίμενα να χωρέσει βάσει trip computer και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα δυο φουλαρίσματα από τον ίδιο (σύνολο 80κάτι λίτρα) και σε κάθε γέμισμα μου έβαλε από 6 λίτρα παραπάνω από το αναμενόμενο!! Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, αλλά άντε να βρείς και το δίκιο σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι εκείνη την ώρα να έχεις ένα εικοσάλιτρο μπιτόνι και να του πείς φούλαρέ το να σε δώ με πόσα θα το γεμίσεις...

9. The Following User Says Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

Ptboul (09-03-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    pm το μαγαζι Μιχαλη
    το εστειλα με π.μ αλλα δεν εχει και τοση σημασια αφου τα ποιο πολλα κλεβουν τουλαχιστον στην ποσοτητα,η κλοπη γινετε με αλλαγη απο τηλεκοντρολ της ρυθμισης της αντλιας δεν μπορει να τους εντοπισει κανενας ελενχος.το τηλεκοντρολ ειναι στην τσεπη και αυτος που το χειριζεται αλλαζει την ρυθμιση οσες φορες θελει.στο τελος της βαρδιας παραδιδουν λιτρα και χρηματα το περισευμα χρηματων μενει στον υπαλληλο.αυτα δια στοματος στελεχους μεσα απο την εταιρεια.ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να τους τσακωσουν .....ετσι λεει.το μονο που μπορουμε ειναι να τσεκαρουμε τα λιτρα και αν μας κλεβει να μην ξαναπαμε.εγω εχω αφησει το αυτοκινητο με αυτονομια 3 χλμ. και γεμισε με 62.5 .....αυτος δεν εκλεβε.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε εμένα παίδες το clio έχει 40άρι τεπόζιτο κ τώρα κοντεύει να γίνει 50άρι..
    Στης γυναικας μου το πολο απο 45 εχει φτασει μεχρι στιγης τα 53-55 και ολο και αναιβενει

Περιοχή
    Ηρακλειο-Κρητη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν γινοταν η αλλαγη με τηλεκοντρολ της ρυθμισης της αντλιας οπως ειπες δεν θα επρεπε να το δειχνε και στη οθονη της αντλιας???

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP