Με ψήνεις. Ένα σετ bbs 16άρες και μένει ως έχει. Μετά από καλό έλεγχο βέβαια.
Με ψήνεις. Ένα σετ bbs 16άρες και μένει ως έχει. Μετά από καλό έλεγχο βέβαια.
ααααααχαχαχαχαχα η πτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...
αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ, ο μητσος εφτιαξε τετοιο αυτοκινητο και του κοστισε 25 χιλιαρικα κοντα.
το κρατησε λιγους μηνες και το πουλησε λογικα κοντα στα 10 (φανταζομαι γιατι δεν τον ρωτησα, αλλα καπου εκει το διαπραγματευοταν στην αγγελια).
αυτα δεν ειναι πεταμενα χρηματα? (χωρις να υπολογιστει το τεραστιο κσοτος σε γνωσεις και ωρες ψαξιματος.)
τι εκανε ο ανθρωπος κερδισε?
τι carpe diem και θεωριες?
που ζεις και συνεχιζεις σα να ειμαστε ακομα στην εποχη των παχιων αγελαδων?
το καταλαβαινεις οτι καμποσος κοσμος (και απο εδω μεσα) εχασε πολλα χρηματα επειδη ηταν αρκετα αφελης και καθοταν και επαιρνε στα σοβαρα τετοια γραφομενα?
το εχεις καταλαβει οτι το καρ γεμισε θαυμασια αυτοκινητα που πωλουνται τζαμπα, επειδη το καθε "γιδι" οπως λεει και ο βμχ πιστεψε στο... carpe diem και τωρα γ@μαει την αγορα?
και τι θα πει το κεφι μου θα κανω δεν χρωσταω σε κανεναν?
σαφως σε προσωπικο επιπεδο μπορει να μη χρωσταει κανεις σε κανεναν μας απο εδω μεσα, αλλα αν κοιταξουμε το δασος και οχι το δεντρο θα δουμε οτι ολα αυτα τα αυτοκινητα που τωρα σαπιζουν σε καποια αποθηκη τραπεζας ή σε καποια μαντρα, ή κατασχεθηκαν ή δεν μπορουν πια να εξυπηρετηθουν και να κυκλοφορησουν κανονικα αποκτηθηκαν με επισφαλη δανεια.
τα δανεικα τωρα ποιος τα πληρωνει? μηπως μερικοι μακακες που διατηρουν ακομα φοροδοτικη ικανοτητα μαζι με οσους ακομα κανει αφαιμαξη το καλο μας κρατος με τα διαφορα χαρατσια?
ακου δεν πηρα δανεικα... και ολη η ελλαδα πως γεμισε με καγιεν, τσεροκια, πενβε, μερσεντες κλπ, με μετρητα?
σαφως και ο καθενας κανει οτι θελει και ειναι ελευθερος και δεν χρειαζεται να δωσει λογαριασμο και μπλα μπλα μπλα, τα εχουμε πει εκατονταδες φορες, δεν χρειαζεται συνεχως να παραβιαζουμε ανοικτες θυρες.
οταν ομως κατι τιθεται προς σχολιασμο σε ενα δυκτιακο ιστοτοπο, οπως εχει δικαιωμα ο καθενας να σχολιασει οπως τα βλεπει, ετσι εγω κι εγω το δικαιωμα να σχολιασω αρνητικα οτι δεν συμφωνει με τον τροπο που σκεφτομαι.
και στο τελος ποιος ηταν σωστος θα αποδειχθει (αν και εχει ηδη αποδειχθει...)
οσο για μενα επειδη το προσωποποιεις μη "στεναχωριεσαι" γιατι ευτυχως το παιχνιδι μου αγοραστηκε απο τα περισσευουμενα.
προς πληροφορηση σου 160 κοστισε το αυτοκινητο, ποσο κανει τωρα δεν το ξερω γιατι δεν αποφασισα να το πουλησω, εσυ που ενδιαφερεσαι και εισαι ολη μερα στο καρ για να δεις ποιος χανει και ποσα (προφανως για να ανακουφιστεις οτι δεν ησουνα ο μονος) κανε την αφαιρεση (παντως δοξα τω Θεο τα τελη και η ασφαλεια ειναι πληρωμενα, οποτε σορυ που θα σε απογοητευσω αλλα δεν κλαιω για τιποτα ακομα. αν στο μελλον πεινασω θα σε ειδοποιησω να χαρεις).
ασε λοιπον τις ειρωνιες για οσους πηρανε Μ5/Μ6 ή αλλα supercars καινουργια (οποτε το depreciation το ειχαν υπολογισμενο, διοτι παντα ετσι γινοταν) και να κλαις για οσους εκτος απ τους κομπρεσορες, ακομα και τα τελη και την ασφαλεια και τη βενζινη την παιρνανε με πιστωση. στις καλες εποχες, οχι σημερα...
και δεν θελανε να κατσουν στ αυγα τους που ηταν περισσοτερο απο μια χαρα με τα αυτοκινητα που ειχαν.
πηραν λαθος συμβουλες και τωρα καθονται και τα κοιτανε απουλητα στις αγγελιες, ή παροπλισμενα στα υπογεια.
το οτι αν συμβαλαμε τροπον τινα οταν παροτρυναμε καποιους ανθρωπους που δεν ξερουμε μπακραουντ εχουν, να χασουν απο το υστερημα και τωρα να αντιμετωπιζουν προβλημα (που δεν θα ειχαν αν δεν ειχαν φουντωτες να τους πιπιλιζουν τα μυαλα) ουτε που το σκεφτηκες ε?
η εικονα που βλεπεις τωρα σου αρεσει προφανως...
capre diem και ξερο ψωμι.
οπως εχεις πει κι εσυ οσο σοβαρο κι αν ειναι το προβλημα "μπαξε εναν κομπρεσορα να σου φτιαξει το κεφι!"![]()
alexk (08-03-12), bakalos (08-03-12), Leonidas_E39 (08-03-12)
διαβαζω το post και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου...
συγνωμη βρε παιδια..αλλα εδω δεν ειμαστε για να πουμε στο αλλο τι θα κανει με τα χρηματα του..δικα του ειναι..τα βαζει φωτια και τα καιει...
θελει να φτιαξει ενα ε30 με s54 δικαιωμα του.....να μιλησουν φυσικα οσοι εχουν φτιαξει κατι παρομοιο ειναι θεμιτο και αναγκαιο απο αλληλεγγυη..αλλα εννοειται οτι ειναι χαμενα λεφτα....και οτι φυσικα δεν προκειται να παρει πισω ουτε τα μισα..και ας ειναι κοσμημα το αμαξι..το σπορ "αυτοκινητο" ειναι εξ ορισμου ακριβο..ποσο μαλλον οταν φτιαχνεις κατι διαφορετικο...και το ιδιο ισχυει για οσους πηραν hypercars και εδωσαν μια περιουσια...καλα εκαναν ομως..δικαιωμα τους..επειδη τωρα στην χωρα μας ολα κοστιζουν 5 ευρω σημαινει οτι φταινε που πηγαν και τα πηραν οι ανθρωποι???και τι ειναι αυτη η αριθμολαγνεια???το να χεις 350 αλογα δεν ειναι μαγκια και θα σε περνανε πολλοι???δεν ειμαστε εδω κοντρακικο forum με πιτσιρικια να αλλαζουν τουρμπινες στα vag τους για να περασουν τον αλλο στο φαναρι....
για να συνοψισω..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει..και σε οποιον δεν αρεσει..συγνωμη αλλα ας μην γραφει σε αυτο το topic..γιατι στο κατω κατω δεν τα πληρωνουμε και μαζι..το λεω πολυ φιλικα..γιατι τετοιες αντιδρασεις θεωρω οτι ειναι αστοχες τελειως..και φυσικα χωρις νοημα...αν μπορουμε να βοηθησουμε εχει καλως..αλλιως ποιος ο λογος να λεμε μην το κανεις και το ενα και το αλλο??
Lambros46 (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), Stathis (08-03-12), stefm5 (08-03-12), TSAF (08-03-12)
Εδω θα διαφωνησω καθετα μαζι σου μια και το να λεω αγω σε καποιον μπαξε παει να πει πως θα το κανει κιολας ?
Δε το καταλαβα.
Δηλαδη σ'αυτον που ειπα μπαξε αν του πω πηδα και απο το μπαλκονι πρεπει να το ακολουθησει.
Τα πραγματα δεν ειναι ετσι και σε συζητησεις που γινονται μεταξυ μελων,φιλων η οτι αλλο ειναι απλα ακαδημαικες μια και οταν μιλαμε για μπαξιματα δε ζηταμε και τη φορολογικη δηλωση του καθενα που θελει να μπαξει.
Αρα αυτος που πρεπει να σκεφτει δεν ειναι αυτος που προτεινει αλλα αυτος που τα δινει και που σιγουρα γνωριζει πως αυτα τα χρηματα δε θα παρει πισω !!!!
Απο κει και μετα το τι μπορει να κανει το καθενα να νιωσει καλυτερα ειναι καθαρα υποκειμενικο,εγω μπορει να νιωθω ομορφα με το πως εγινε ενα αμαξι με το κομπρεσσορα και αυτο να με κανει να ξεχνιεμαι απο τη δυσκολη καθημερινοτητα που ζω με τα οποια προβληματα της,σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει να μπαξει στο σπιτι του μια σουπερ τηλεοραση η ενα σουπερ καναπε η ενα κινητο και παει λεγοντας.
Κατα την ηδια εννοια και αυτος που αγορασε ενα Μ5 η ενα Μ6 ενα AMG η οτι αλλο και ειδικα καινουργιο παλι πεταξε τα χρηματα του και μαλιστα πολυ περισσοτερα απο αυτον που εμπαξε μια και τωρα το Μ5 ξεκιναει απο 26κ το Μ6 απο 35 (αυτες τις τιμες εχω δει εγω τουλαχιστον)και κοστιζαν 100+.
Αρα ειναι ατοπη η συζητηση περι πεταμενων χρηματων γιατι κατ αυτη την εννοια οτι και να κανεις πεταμενα λ7 θα ειναι μια και ποτε δε θα τα παρεις ουτα κατα το ημισυ πισω ειτε μπαξεις ειτε παρεις καινουργιο.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Panos 316T (08-03-12), Stathis (08-03-12)
Υπενθυμίζω τι έγραψε ο Βαγγέλης, ώστε να μη δημιουργούνται (άδικες) μεταξύ σας παρεξηγήσεις.
Όσο για το πανέμορφο και εξαιρετικά ψαγμένο Ε30 του Δημήτρη, ο αγοραστής δεν ήταν ο κερδισμένος της υπόθεσης ? Σαφώς. Θα ξεκινούσα ένα πρότζεκτ σα του Μήτσου με προυπολογισμό 25Κ ? Σαφώς όχι. Θα το αγόραζα όμως στα 10Κ όταν το πούλαγε πριν κάνα χρόνο ? Εννοείται πως ναι, εφόσον μου επέτρεπαν τα οικονομικά μου. Δεν μου το επέτρεψαν, άρα δεν το πήρα.
Προσωπικά Στάθη πατάω στη Γη και ξέρω μέχρι που με παίρνει. Τι έκαναν ορισμένοι τη περίοδο (όπως λες) των παχιών αγελάδων, δεν αφορά εμένα.![]()
Παιδια το να φτιαχνεις ενα αυτοκινητο οπως το εχεις φανταστει απο παιδι ειναι αλλο πραμα. Εμενα πραγματι το αυτοκινητο μου στοιχησε αρκετα χρηματα και το πουλησα μολις 10500 αλλα το εκανα γιατι εκεινη την δεδομενη στιγμη ηθελα τα χρηματα για ενα πολυ προσωπικο μου θεμα. Αυτο σημαινει οτι απο μονος μου κατεβασα την τιμη ωστε να μπορεσω να καλυψω την αμεση αναγκη που ειχα.
Aπο την αλλη μερια ο Κωστας εχει ηδη ενα καλο μοτερ και θελει να φτιαξει ενα τετοιο αυτοκινητο. Ουτε λιγο ουτε πολυ θα γλιτωσει ενα 5000αρο. Αμα λοιπον βρεθει η καταλληλη βαση ναι μεν θα ξοδεψει καποια χρηματα αλλα θα φτιαξει κατι το οποιο παντα ονειρευοταν. Κατι κουβεντες περι αλογων μεσα στο φορουμ και εαν ειναι μαγκια προσωπικα τα θεωρω ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οταν φτιαχνεις κατι το φτιαχνεις για τον ευατο σου και μονο και οχι για να μπεις στο ματι του αλλου. Τουλαχιστον εγω οτι φτιαχνω το φτιαχνω για εμενα πρωτα, τωρα αμα αυτο θα αρεσει και σε αλλους αυτο με κανει και νιωθω ομορφα για αυτο που εφτιαξα. Αnyway εμενα απλα μου αρεσει αυτο το thread γιατι ουσιαστικα ξαναζω το φτιαξιμο τον δικο μου Ε30 (coupe + convertible).
Παντα οταν αγοραζεις η φτιαχνεις ενα αυτοκινητο το ξερεις οτι ειναι τρυπιος κουμπαρας, οποτε το να λεμε πεταμενα λεφτα ισως να μην ειναι η πιο αρμοδια προταση. Για παραδειγμα το αφεντικο μου εχει 2 Range Rover supercharged. Το ενα του 2006 με τιμολογιο αγορας καινουργιο απο την North 135,000 και το δευτερο του 2007 το οποιο το αγορασε για την κορη του και υπευθυνος για την αγορα ημουν εγω και το πηραμε στα 30,000 Ελληνικο με full book service και με μολις 39,000 χιλιομετρα. Οποτε το “πετας λεφτα” νομιζω ειναι λιγο ακομψο γιατι ουσιαστικα αυτο ισχυει σχεδον σε ολα πλεον.
Τωρα Κωστα στο θεμα μας. Το αυτοκινητο της φωτογραφιας αμα ειναι καθαρο απο φανοποιια ειναι απιστευτα καλο γιατι, κατΆαρχην ειναι facelift, ειναι οροφατο το οποιο ειναι βασικο για Ε30, εχει το φοβερο και πανακριβο bodykit & κατα δευτερον εχει ενα μοτερ που αμεσα μπορουμε να το πουλησουμε κομπλε απο 1500 εως 2000 max.
Οποτε εσυ μανι-μανι εφοσον εσυ εχεις τον S54 εχεις ενα κερδος περιπου στα 7000. Εχει και a/c που ειναι σοβαρο θεμα και ακριβο στα Ε30 αλλα και σαλονι σωστο.
Τωρα οσον αφορα τις BBS ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχεις ακρα Ε30 Μ3 (5μπουλονα) αλλα απο 1700 εως 2000 θα τα βρουμε κομπλε μαζι με τα φρενα και την πισω γεφυρα οποτε και εκει δεν θα εχεις κανενα θεμα. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1600cc
Σε ξαναφουντωνω για να μην ξεχνιομαστε χεχεχεχεχεχεχεχε
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 08-03-12 στις 11:36
WRC is for boys
GROUP B was for men
cecotto 029/505 (08-03-12), Monsta (08-03-12), nikos1400 (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), Stathis (08-03-12)
φιλε μου ποιο ειναι αυτο που δεν πιστευεις, νομιζω αυτα που αναφερεις τα καλυψα στο ποστ μου.
φυσικα και ο καθενας και λεει και κανει οτι του αρεσει.
μεσα σε αυτην την κατηγορια ειμαι κι εγω.
δηλαδη εγω δεν μπορω να γραψω αυτο που πιστευω?
κι ας ειναι και λαθος, δεν πειραζει, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που κρινει ποιος ειχε δικιο, οχι ο καθενας που τα βλεπει οπως θελει (κι εγω μεσα).
εσυ μπορεις να διαφωνεις μαζι μου, εγω μπορω να διαφωνω?
ή απαγορευεται?
προφανως καποιοι πηδηξαν απο το μπαλκονι, το αμφισβητεις?
μηπως θελεις να αναφερουμε περιπτωσεις ανθρωπων που μπηκαν για να ρωτησουν τι λαδι μπαινει σε 316 και κατεληξαν με αυτοκινητα που οπως φανηκε δεν αντεχαν?
τα σχολια μου κωστα εως ενα σημειο δεν ηταν προσωπικα (εως τη στιγμη που προκληθηκα προσωπικα), ηταν γενικα οπως θα ηταν σε καθε φιλο που θα μου ελεγε π.χ. βρηκα ενα ρολεξ που μου αρεσε να το παρω?
θα του ελεγα λοιπον μην πετας τα λ7 σου σε περιοδο που δεν ξερεις αν θα τα ξαναβγαλεις. απλο.
ισως γιατι ειμαι παθος και μαθος συλλεκτης αχρηστων ακριβων αντικειμενων.
απο την αλλη γιατι ενοχλουνται τοσο και εξανίστανται οσοι εχουν αντιθετη αποψη?
εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μην αγορασει?
εμποδισα κανεναν να βαλει φωτια στα λ7 του?
αν ψαξει κανεις τα θεματα, αρκετα προτζεκτς που εχουν γινει και ταιριαζουν με τη δικη μου λογικη τα εχω αξιολογησει πολυ θετικα.
αλλα που δεν μου φαινονται σωστα εκφραζω επιφυλλαξεις.
που ειναι το περιεργο?
γιατι η αντιθετη -και μαλιστα συντηρητικη- αποψη ενοχλει τοσο πολυ?
στο κατω κατω τοσο μεγαλη βαρυτητα εχει η αποψη μου πια?
αλλωστε δεν πηγα σε κανενος το σπιτι να κατασκοπευσω τι κανει, ο καθενας μονος του οικειοθελώς θετει τον εαυτο του σε κριτικη γραφοντας δε φορουμ.
τι περιμενει λοιπον να συμφωνουν ολοι μαζι του και οποιος δεν συμφωνει να δεχεται ειρωνιες και επιθεσεις?
Ολα καλα, για παμε δυνατα Mr. Kostas or Gus if you prefer. hehehehehehe
WRC is for boys
GROUP B was for men
WRC is for boys
GROUP B was for men
alexk (08-03-12), Monsta (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), zaharias (08-03-12)