Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 237

Θέμα: S54 looking for new home ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπενθυμίζω τι έγραψε ο Βαγγέλης, ώστε να μη δημιουργούνται (άδικες) μεταξύ σας παρεξηγήσεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων

Επίσης υποθέτω οτι για ότι κάνεις δεν θα μας ζητήσεις δανεικά αλλά κι όσα χρήματα ενδεχομένως "ξοδέψεις" ή "επενδύσεις" ή "πετάξεις" ή "κάψεις" (όπως γουστάρεις πές το) δεν θα τα έχεις κλεμμένα.

Επιπροσθέτως, θεωρώ δεδομένο οτι είσαι άνθρωπος σώφρων και δεν θα στερήσεις κάτι απο την οικογένειά σου για να δώσεις προτεραιότητα στα "γούστα/κέφια" σου.

Όσο για το πανέμορφο και εξαιρετικά ψαγμένο Ε30 του Δημήτρη, ο αγοραστής δεν ήταν ο κερδισμένος της υπόθεσης ? Σαφώς. Θα ξεκινούσα ένα πρότζεκτ σα του Μήτσου με προυπολογισμό 25Κ ? Σαφώς όχι. Θα το αγόραζα όμως στα 10Κ όταν το πούλαγε πριν κάνα χρόνο ? Εννοείται πως ναι, εφόσον μου επέτρεπαν τα οικονομικά μου. Δεν μου το επέτρεψαν, άρα δεν το πήρα.

Προσωπικά Στάθη πατάω στη Γη και ξέρω μέχρι που με παίρνει. Τι έκαναν ορισμένοι τη περίοδο (όπως λες) των παχιών αγελάδων, δεν αφορά εμένα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (08-03-12), Thomelef (08-03-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια το να φτιαχνεις ενα αυτοκινητο οπως το εχεις φανταστει απο παιδι ειναι αλλο πραμα. Εμενα πραγματι το αυτοκινητο μου στοιχησε αρκετα χρηματα και το πουλησα μολις 10500 αλλα το εκανα γιατι εκεινη την δεδομενη στιγμη ηθελα τα χρηματα για ενα πολυ προσωπικο μου θεμα. Αυτο σημαινει οτι απο μονος μου κατεβασα την τιμη ωστε να μπορεσω να καλυψω την αμεση αναγκη που ειχα.

Aπο την αλλη μερια ο Κωστας εχει ηδη ενα καλο μοτερ και θελει να φτιαξει ενα τετοιο αυτοκινητο. Ουτε λιγο ουτε πολυ θα γλιτωσει ενα 5000αρο. Αμα λοιπον βρεθει η καταλληλη βαση ναι μεν θα ξοδεψει καποια χρηματα αλλα θα φτιαξει κατι το οποιο παντα ονειρευοταν. Κατι κουβεντες περι αλογων μεσα στο φορουμ και εαν ειναι μαγκια προσωπικα τα θεωρω ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οταν φτιαχνεις κατι το φτιαχνεις για τον ευατο σου και μονο και οχι για να μπεις στο ματι του αλλου. Τουλαχιστον εγω οτι φτιαχνω το φτιαχνω για εμενα πρωτα, τωρα αμα αυτο θα αρεσει και σε αλλους αυτο με κανει και νιωθω ομορφα για αυτο που εφτιαξα. Αnyway εμενα απλα μου αρεσει αυτο το thread γιατι ουσιαστικα ξαναζω το φτιαξιμο τον δικο μου Ε30 (coupe + convertible).

Παντα οταν αγοραζεις η φτιαχνεις ενα αυτοκινητο το ξερεις οτι ειναι τρυπιος κουμπαρας, οποτε το να λεμε πεταμενα λεφτα ισως να μην ειναι η πιο αρμοδια προταση. Για παραδειγμα το αφεντικο μου εχει 2 Range Rover supercharged. Το ενα του 2006 με τιμολογιο αγορας καινουργιο απο την North 135,000 και το δευτερο του 2007 το οποιο το αγορασε για την κορη του και υπευθυνος για την αγορα ημουν εγω και το πηραμε στα 30,000 Ελληνικο με full book service και με μολις 39,000 χιλιομετρα. Οποτε το “πετας λεφτα” νομιζω ειναι λιγο ακομψο γιατι ουσιαστικα αυτο ισχυει σχεδον σε ολα πλεον.

Τωρα Κωστα στο θεμα μας. Το αυτοκινητο της φωτογραφιας αμα ειναι καθαρο απο φανοποιια ειναι απιστευτα καλο γιατι, κατΆαρχην ειναι facelift, ειναι οροφατο το οποιο ειναι βασικο για Ε30, εχει το φοβερο και πανακριβο bodykit & κατα δευτερον εχει ενα μοτερ που αμεσα μπορουμε να το πουλησουμε κομπλε απο 1500 εως 2000 max.
    Οποτε εσυ μανι-μανι εφοσον εσυ εχεις τον S54 εχεις ενα κερδος περιπου στα 7000. Εχει και a/c που ειναι σοβαρο θεμα και ακριβο στα Ε30 αλλα και σαλονι σωστο.
    Τωρα οσον αφορα τις BBS ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχεις ακρα Ε30 Μ3 (5μπουλονα) αλλα απο 1700 εως 2000 θα τα βρουμε κομπλε μαζι με τα φρενα και την πισω γεφυρα οποτε και εκει δεν θα εχεις κανενα θεμα. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1600cc

Σε ξαναφουντωνω για να μην ξεχνιομαστε χεχεχεχεχεχεχεχε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 08-03-12 στις 11:36
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

4. The Following 5 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

cecotto 029/505 (08-03-12), Monsta (08-03-12), nikos1400 (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), Stathis (08-03-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαβαζω το post και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου...

συγνωμη βρε παιδια..αλλα εδω δεν ειμαστε για να πουμε στο αλλο τι θα κανει με τα χρηματα του..δικα του ειναι..τα βαζει φωτια και τα καιει...

θελει να φτιαξει ενα ε30 με s54 δικαιωμα του.....να μιλησουν φυσικα οσοι εχουν φτιαξει κατι παρομοιο ειναι θεμιτο και αναγκαιο απο αλληλεγγυη..αλλα εννοειται οτι ειναι χαμενα λεφτα....και οτι φυσικα δεν προκειται να παρει πισω ουτε τα μισα..και ας ειναι κοσμημα το αμαξι..το σπορ "αυτοκινητο" ειναι εξ ορισμου ακριβο..ποσο μαλλον οταν φτιαχνεις κατι διαφορετικο...και το ιδιο ισχυει για οσους πηραν hypercars και εδωσαν μια περιουσια...καλα εκαναν ομως..δικαιωμα τους..επειδη τωρα στην χωρα μας ολα κοστιζουν 5 ευρω σημαινει οτι φταινε που πηγαν και τα πηραν οι ανθρωποι???και τι ειναι αυτη η αριθμολαγνεια???το να χεις 350 αλογα δεν ειναι μαγκια και θα σε περνανε πολλοι???δεν ειμαστε εδω κοντρακικο forum με πιτσιρικια να αλλαζουν τουρμπινες στα vag τους για να περασουν τον αλλο στο φαναρι....

για να συνοψισω..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει..και σε οποιον δεν αρεσει..συγνωμη αλλα ας μην γραφει σε αυτο το topic..γιατι στο κατω κατω δεν τα πληρωνουμε και μαζι..το λεω πολυ φιλικα..γιατι τετοιες αντιδρασεις θεωρω οτι ειναι αστοχες τελειως..και φυσικα χωρις νοημα...αν μπορουμε να βοηθησουμε εχει καλως..αλλιως ποιος ο λογος να λεμε μην το κανεις και το ενα και το αλλο??
    φιλε μου ποιο ειναι αυτο που δεν πιστευεις, νομιζω αυτα που αναφερεις τα καλυψα στο ποστ μου.
    φυσικα και ο καθενας και λεει και κανει οτι του αρεσει.
    μεσα σε αυτην την κατηγορια ειμαι κι εγω.
    δηλαδη εγω δεν μπορω να γραψω αυτο που πιστευω?
    κι ας ειναι και λαθος, δεν πειραζει, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που κρινει ποιος ειχε δικιο, οχι ο καθενας που τα βλεπει οπως θελει (κι εγω μεσα).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω θα διαφωνησω καθετα μαζι σου μια και το να λεω αγω σε καποιον μπαξε παει να πει πως θα το κανει κιολας ?
    Δε το καταλαβα.
    Δηλαδη σ'αυτον που ειπα μπαξε αν του πω πηδα και απο το μπαλκονι πρεπει να το ακολουθησει.
    εσυ μπορεις να διαφωνεις μαζι μου, εγω μπορω να διαφωνω?
    ή απαγορευεται?
    προφανως καποιοι πηδηξαν απο το μπαλκονι, το αμφισβητεις?
    μηπως θελεις να αναφερουμε περιπτωσεις ανθρωπων που μπηκαν για να ρωτησουν τι λαδι μπαινει σε 316 και κατεληξαν με αυτοκινητα που οπως φανηκε δεν αντεχαν?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά Στάθη πατάω στη Γη και ξέρω μέχρι που με παίρνει. Τι έκαναν ορισμένοι τη περίοδο (όπως λες) των παχιών αγελάδων, δεν αφορά εμένα.
    τα σχολια μου κωστα εως ενα σημειο δεν ηταν προσωπικα (εως τη στιγμη που προκληθηκα προσωπικα), ηταν γενικα οπως θα ηταν σε καθε φιλο που θα μου ελεγε π.χ. βρηκα ενα ρολεξ που μου αρεσε να το παρω?
    θα του ελεγα λοιπον μην πετας τα λ7 σου σε περιοδο που δεν ξερεις αν θα τα ξαναβγαλεις. απλο.
    ισως γιατι ειμαι παθος και μαθος συλλεκτης αχρηστων ακριβων αντικειμενων.

απο την αλλη γιατι ενοχλουνται τοσο και εξανίστανται οσοι εχουν αντιθετη αποψη?
    εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μην αγορασει?
    εμποδισα κανεναν να βαλει φωτια στα λ7 του?
    αν ψαξει κανεις τα θεματα, αρκετα προτζεκτς που εχουν γινει και ταιριαζουν με τη δικη μου λογικη τα εχω αξιολογησει πολυ θετικα.

αλλα που δεν μου φαινονται σωστα εκφραζω επιφυλλαξεις.
    που ειναι το περιεργο?

γιατι η αντιθετη -και μαλιστα συντηρητικη- αποψη ενοχλει τοσο πολυ?
    στο κατω κατω τοσο μεγαλη βαρυτητα εχει η αποψη μου πια?

αλλωστε δεν πηγα σε κανενος το σπιτι να κατασκοπευσω τι κανει, ο καθενας μονος του οικειοθελώς θετει τον εαυτο του σε κριτικη γραφοντας δε φορουμ.
    τι περιμενει λοιπον να συμφωνουν ολοι μαζι του και οποιος δεν συμφωνει να δεχεται ειρωνιες και επιθεσεις?

6. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (08-03-12), Monsta (08-03-12), nikos1400 (08-03-12), Thomelef (08-03-12), TSAF (08-03-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Attached Images Attached Images
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

8. The Following 4 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

alexk (08-03-12), Monsta (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), zaharias (08-03-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταματα ρε ΤΣΑΦ...... τον εχεις κανει τουμπανο τον ανθρωπο ..... μαυρους κυκλους εχει κανει απ την αυπνια ..... βλεπει Ε30 με φτερα και φωτοστεφανα και οι ακραποβιτς να λυσσανε......Γκας αφου θα τα χωσεις πες και στον Ακραπα να σου φτιαξει μια καστομ να λυσσαει .

10. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Monsta (08-03-12), TSAF (08-03-12), VanVIC (08-03-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

φιλε σταθη..απλα θεωρησα οτι ειχε ξεφυγει λιγο η κουβεντα...για αυτο και παρενεβην...παντα φιλικα...

12. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Stathis (08-03-12)

Περιοχή
    Alexandria
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mητσο το πρωτο,(σελ.12) το μπλε (avus blau ειναι?) ειναι αρρωστια!!!!!!Με λευκο δερμα μεσα και θα τρελανει κοσμο!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!Αρε 30αρι αθανατο!!!!
    M3 E30 uber alle!!!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

και για συμπληρωσω κατι που δεν ανεφερα πριν, εχουν υπαρξει εδω μελη που λεγαν: θα το κανω 500 αλογα, αλλα δεν εχω λεφτα να αλλαξω λαστιχα και ειμαι με τα λινα...

τι να του πω αυτου του ανθρωπου, μπραβο?

γενικα δεν συμφωνω σε μετατροπες και "επενδυσεις" που αυξανουν μονο τη δυναμη ενος οχηματος.

κατ αρχας η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει κανεις ειναι να βελτιωθει ο ιδιος οδηγικα.
    μηπως κανεις εγραψε οτι εκαψε 10 σετ λαστιχα σε πιστα και του ειπα οτι πεταει τα λ7 του?
    μηπως οποιος σηκωσε θρεντς για φρενα, για αναρτηση, για γομες, για ελαφρωματα, για κλουβια, του ειπα οτι ολα αυτα ειναι πεταμενα λ7?

κατ εμε, ειναι σωστοτερο να βελτιωσει καποιος τις ικανοτητες του, πραγμα που μπορει να το κανει πολυ φθηνα με πολυ "ταπεινα" εργαλεια, ακολουθως να βελτιωσει το οχημα του συνολικα παντα.
    το να μπαινει καποιος σε μια πιστα με αυτοκινητο 400-500 ιππων και να τον περνανε και τα 316, μαλλον κατι λαθος εχει κανει.
    κι αυτο ακομα ομως δεν υποχρεωσα καποιον να το ασπαστει.
    οι δρομοι ειναι γεματοι αλλωστε γληγορους της καφετεριας, δικαιωμα τους και δικαιωμα μου να προσπαθω με τον τροπο μου να παροτρυνω οσο περισσοτερο κοσμο μπορω στην πλευρα της αυτοκινησης που με εκφραζει καλυτερα.
    οι υπολοιποι ας αγνοησουν και ας συνεχισουν οτι εκαναν και πριν, τοσο δυσκολο ειναι?

τελος, για τον φιλο μου το νιγκα, ειπα οτι διαφωνω, με δεδομενο οτι το πολυ καλο οπλο που διαθετει ηδη, εχει ελαχιστη χρηση.
    θα συμβουλευα λοιπον λογικα το φιλο μου αν του ελεγα: εχεις ηδη ενα αυτοκινητο που λογω χρονου και συνθηκων το κυκλοφορεις μια φορα την εβδομαδα, πολυ ωραια, διεθεσε χρονο και χρημα και φτιαξε τωρα αλλο ενα που θα το κυκλοφορεις μια φορα το μηνα!
    αυτο θα ηταν αρεστο στους περισσοτερους, αλλα τι να γινει παιδια, αποψεις ειναι αυτες δεν μπορουν να συμπιπτουν παντα, ουτε να μενουν ολοι ευχαριστημενοι...

15. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (08-03-12), Monsta (08-03-12), nik200 (08-03-12), Thomelef (08-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημήτρη, μ άρεσε το μαύρο το 30άρι και σ αυτά τα χρήματα ακούγεται δελεαστικό αν είναι ίσιο.

Και στο συγκεκριμένο, το μοτεράκι μένει. Το budget είναι tight. Γι αρχή θα θελα να αλλάξω χρώμα σε alpine και να μπουν σωστές ζαντούλες.

Πρέπει να κανονίσω να πάω να το δω.

17. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

zaharias (08-03-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη, μ άρεσε το μαύρο το 30άρι και σ αυτά τα χρήματα ακούγεται δελεαστικό αν είναι ίσιο.

Και στο συγκεκριμένο, το μοτεράκι μένει. Το budget είναι tight. Γι αρχή θα θελα να αλλάξω χρώμα σε alpine και να μπουν σωστές ζαντούλες.

Πρέπει να κανονίσω να πάω να το δω.
    Μακαρι ρε φιλε να ειναι καλο και να το παρεις αυτοκινητο. Αμα χρειαστείς κατι σφύριξε. θα τα βρουμε ολα. Προσεχε μονο γιατι τα περισσοτερα 24V ειναι περασμενα πανω στα ραμφι. Και ετσι να το εχουνε κανει αμα το αυτοκινητο ειναι σωστο (θολους, κλπ) αλλαζουμε καρτερ και θα το "κατσουμε" οπως πρεπει. θα σε παω στον ΜΑΣΤΟΡΑ του ειδους.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

19. The Following 2 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

Monsta (08-03-12), zaharias (08-03-12)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •