Εδω θα διαφωνησω καθετα μαζι σου μια και το να λεω αγω σε καποιον μπαξε παει να πει πως θα το κανει κιολας ?
Δε το καταλαβα.
Δηλαδη σ'αυτον που ειπα μπαξε αν του πω πηδα και απο το μπαλκονι πρεπει να το ακολουθησει.
Τα πραγματα δεν ειναι ετσι και σε συζητησεις που γινονται μεταξυ μελων,φιλων η οτι αλλο ειναι απλα ακαδημαικες μια και οταν μιλαμε για μπαξιματα δε ζηταμε και τη φορολογικη δηλωση του καθενα που θελει να μπαξει.
Αρα αυτος που πρεπει να σκεφτει δεν ειναι αυτος που προτεινει αλλα αυτος που τα δινει και που σιγουρα γνωριζει πως αυτα τα χρηματα δε θα παρει πισω !!!!
Απο κει και μετα το τι μπορει να κανει το καθενα να νιωσει καλυτερα ειναι καθαρα υποκειμενικο,εγω μπορει να νιωθω ομορφα με το πως εγινε ενα αμαξι με το κομπρεσσορα και αυτο να με κανει να ξεχνιεμαι απο τη δυσκολη καθημερινοτητα που ζω με τα οποια προβληματα της,σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει να μπαξει στο σπιτι του μια σουπερ τηλεοραση η ενα σουπερ καναπε η ενα κινητο και παει λεγοντας.
Κατα την ηδια εννοια και αυτος που αγορασε ενα Μ5 η ενα Μ6 ενα AMG η οτι αλλο και ειδικα καινουργιο παλι πεταξε τα χρηματα του και μαλιστα πολυ περισσοτερα απο αυτον που εμπαξε μια και τωρα το Μ5 ξεκιναει απο 26κ το Μ6 απο 35 (αυτες τις τιμες εχω δει εγω τουλαχιστον)και κοστιζαν 100+.
Αρα ειναι ατοπη η συζητηση περι πεταμενων χρηματων γιατι κατ αυτη την εννοια οτι και να κανεις πεταμενα λ7 θα ειναι μια και ποτε δε θα τα παρεις ουτα κατα το ημισυ πισω ειτε μπαξεις ειτε παρεις καινουργιο.