Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 47

Θέμα: THE BMWFANS.GR FORK OF FAME

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://clubs.pathfinder.gr/taverna_platanos
    αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη εδω, εγω πηγαινω καλοκαιρι και καθομαι απεναντι που εχει τραπεζια πανω απ το ρυακι και μεσα στα πλατανια!
    αν πας στην στενη Ευβοιας εχει κιαλλες που εχουν τζακια κλπ μεσα, αυτη ειναι ελεγμενη για καλο φαι παντως!
    θα την βρεις κατευθειαν, και να πας και για καφε σε μια καφετερια που εχει πολυ ψηλα αυτην θα την δεις μπαινοντας στο χωριο και κοιτωντας ψηλα..χεχε

2. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Lambros46 (07-03-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πριν μπεις στην ευθεία της στενής έχει μια διακλαδωση που σε στέλνει δεξιά μετα απο περίπου 1,5 χιλιόμετρα θα δεις μια εκκλησία και ένα ποταμό εκει δίπλα είναι η ταβέρνα και είναι το μέρος που πρέπει να πας φίλε μου
    αντε γεια...

4. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Lambros46 (07-03-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αρη αυτη δεν ειναι που εβαλα λινκ? με το χιονι με εχει μπερδεψει πολυ!
    στην καφετερια εχεις παει?

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχω παει και στο καφέ γ@μησα το δίσκο πλατο σε ένα σμαρτ που είχα στην ανηφωρα στο λινκ που έβαλες δεν αναγνοριζω την ταβέρνα απο την περιγραφή όμως που δίνεις μιλάμε για το ίδιο μέρος είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος
    αντε γεια...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

οτι μιλαμε για το ιδιο ειναι στανταρ! απλα και εγω δεν καταλαβαινω αν το λινκ ειναι το ιδιο!
    χαχαχαχαχα εμεις πηγαμε να το ανεβασουμε αλλα τελικα πηγαμε με τα ποδαρακια μας!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λάρισα ωραίο φαΐ και περίεργες γεύσεις έχουν τα τηγανακια στο φρούριο! Παλαμάκια απίστευτα σουτζουκια και πατάτες έχει ο παράξενος στην Νεάπολη! Τρώω επίσης γύρο/κοντοσουβλι απ τον πηνειο, ωραίο κρέας αλλα πολυ νόστιμο και παρακμιακο! Ωραία ταβέρνα είναι η λαδοκολα! Πέρσι πηγαίναμε πολυ λουκουλο πολυ ωραίο φαΐ ούζο/ρακομελο! Μαγειρευτα φαγητά σουλουκος και ιταλικό καλο το ciao! Aρη πρότεινε μας κανα τσιπουραδικο τώρα που καλοκαιριαζει...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λάρισα ωραίο φαΐ και περίεργες γεύσεις έχουν τα τηγανακια στο φρούριο! Παλαμάκια απίστευτα σουτζουκια και πατάτες έχει ο παράξενος στην Νεάπολη! Τρώω επίσης γύρο/κοντοσουβλι απ τον πηνειο, ωραίο κρέας αλλα πολυ νόστιμο και παρακμιακο! Ωραία ταβέρνα είναι η λαδοκολα! Πέρσι πηγαίναμε πολυ λουκουλο πολυ ωραίο φαΐ ούζο/ρακομελο! Μαγειρευτα φαγητά σουλουκος και ιταλικό καλο το ciao! Aρη πρότεινε μας κανα τσιπουραδικο τώρα που καλοκαιριαζει...
    iPhone ηλιθιο τηλ μπερδεύει τα καλαμακια με τα παλαμάκια τεσπα καλαμακια για παλαμάκια

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σαρωνιδα τρώω ζαχο εντάξει κλασσικά, σε μια ψιλοπαρακμιακη πιτσαρία όπως ανεβαινεις τον κεντρικό δρόμο σαρωνιδας με το που βλέπεις το περίπτερο και την eurobank στο απέναντι ρεύμα, κανεις δεξιά και πας ευθεία μέχρι να δεις στο δεξι σου χέρι μια πιτσαρία με τεράστια αυλή, ωραίο φαΐ! Reverso καλο φαΐ πάνω στον κεντρικό και για κρέας τέρμα πάνω βλεπωντας την τελευταία καφετέρια ψηλά έχει αΚένεντι 2 μαγαζιά έχω να πάω καιρό γιατί προτιμώ καλυβια αλλα είναι ωραία μαγαζιά με θεα και δροσιά! Μετα μαγαζιά καλα έχει στην αναβυσσο !

Rides
    0

Προεπιλογή

Λεγοντας για Αργεντινα, επετρεψατε μου να παραθεσω 2-3 φωτος απο κατι σχετικο:

"Σαντουτσακι"
    Χτυπουσα 2 απο αυτα, καθε φορα που πηγαινα στο συγκεκριμενο εστιατοριο
    (Μπουενος Αιρες, Avenida De Mayo & Peru γωνια)

Ενα βραδυ στην Dolores, (καπου 230 χιλιομετρα νοτια απο το Μπουενος) ερχομενος, απο Mar De Plata, καθησα σε ενα "βρωμικο" και θερισα ενα μοσχαρι:

Τελος, μιας και παγιδεύτηκα στην Αργεντινη μερικες μερες λογω της εκρηξης του Puyehue 3-4 φορες εκανα κτηνωδιες καπου στο Puerto Madera:

Attached Images Attached Images

12. The Following 11 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

A8hnaios (09-03-12), bill_m3 (09-03-12), gnx (08-03-12), hades7 (08-03-12), Lambros46 (08-03-12), Monsta (08-03-12), Nick bmwlover (18-03-12), Nino (08-03-12), PANOS-E60 (08-03-12), Ptboul (09-03-12), Stamatis (08-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

μας γ@μησες.

δηλαδή εντελώς όμως.

φτου....

εχω ακόμα αλλη μια ωρα μεχρι να παω σπίτι...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP