Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: My American Story - Niggas Αφιερωμένο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mόλις τελείωσα την ανάγνωση .......Εκπληκτικό γράψιμο , αμεσο και περιεκτικό , που αγγίζει και ενα ευαίσθητο για μένα θέμα. Αυτό του ταξιδιου στην Αμερικάνικη επαρχία ,και δη στην Αμερικάνικη Δυση έτσι χωρίς σκοπό απλά για την απολαυση του ταξιδιού.
    Ο Σταμάτης ισως θα επρεπε να μαζέψει αυτοκινητιστικές ιστορίες και να τις δημοσιεύσει , έστω εδω στο forum. Eιχα καιρό να διαβάσω κάτι αυτοκινητιστικο τόσο δυνατό.
    Μου θυμισε λίγο κάποιον που εγραφε παλιά στο ελληνικο Auto Motor und Sport , νομίζω Γούσια τον έλεγαν.
    Συγχαρητήρια από εμένα και περιμένουμε και αλλες ιστορίες!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trueno : 07-03-12 στις 14:22

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου θυμισε λίγο κάποιον που εγραφε παλιά στο ελληνικο Auto Motor und Sport , νομίζω Γούσια τον έλεγαν.
    βασιλης γουσιας (γνωστος και ως μουσιας λογω των μυθων που επλαθε ), εγραφε στο car&driver.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασιλης γουσιας (γνωστος και ως μουσιας λογω των μυθων που επλαθε ), εγραφε στο car&driver.
    ΛΕΣ ?????

(η επομενη αφηγηση να ειναι .... : H στιγμη που ειπα στον Νιλ Αμστρονγκ κατεβα εσυ γιατι ποναει το ποδι μου και πες " one step for man one giant leap for mankind "....?????????

4. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

gnx (07-03-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΛΕΣ ?????

(η επομενη αφηγηση να ειναι .... : H στιγμη που ειπα στον Νιλ Αμστρονγκ κατεβα εσυ γιατι ποναει το ποδι μου και πες " one step for man one giant leap for mankind "....?????????
    ναι ρε δεν το ηξερες αυτο?
    βαριοτανε να κατεβει ο προεδρος γιατι ειχε στριμωξει ενα κοντο στον πυραυλο μεσα και εστειλε υφισταμενο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνονοματε , τον θυμασαι? Αλήθεια ειχε το παρατσούκλι ¨Μουσιας"? Ωραια εγραφε ομως!! Αν και θα επαιρνα ορκο οτι ηταν στο AMS... Γεράματα....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP