Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Πολυ ωραίο ! Μπράβο! Να σε ρωτήσω κάτι... Το ύφασμα αυτό που φαίνεται να υπάρχει κάτω από τα καθίσματα σου, υπήρχε ; Η το έβαλες εσύ; Σπύρο την ίδια απορία είχα και γώ μόλις το είδα,υπήρχε! Πρώτη φορά το έβλεπα!
BILL007 (28-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Σπύρο την ίδια απορία είχα και γώ μόλις το είδα,υπήρχε! Πρώτη φορά το έβλεπα! Γιάννη έχω δει διαφορές από κουπέ σε κουπέ στην μόνωση αλλά μόνο με το λαστιχένιο ηχομονωτικό. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ...
Να ρωτήσω και 'γω κάτι? Τα 46άρια βγήκαν από το εργοστάσιο και με δύο αλλά και με τρεις πίσω ζώνες 3ων σημείων? Η τρίτη ζώνη ήταν στάνταρ ή έξτρα εξοπλισμός?
Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Να ρωτήσω και 'γω κάτι? Τα 46άρια βγήκαν από το εργοστάσιο και με δύο αλλά και με τρεις πίσω ζώνες 3ων σημείων? Η τρίτη ζώνη ήταν στάνταρ ή έξτρα εξοπλισμός? Η μεσαία ζώνη υπήρχε παντού,σε όλα τα μοντέλα απλά ήταν έξτρα αυτό που έκανε ο Νίκος!Η βασική έκδοση ήταν αυτή των 2 σημείων!
GiannisRob (07-03-12)
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Γιάννη έχω δει διαφορές από κουπέ σε κουπέ στην μόνωση αλλά μόνο με το λαστιχένιο ηχομονωτικό. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ... Σπυρο σε οσα 46αρια προφειςλιφτ εχω βγαλει η εχω δει βγαλμενα τα πισω καθισματα υπηρχε αυτο το "αλουμινοχαρτο" .. σε φεισλιφτ δεν εχω δει δεν ξερω,.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Κανονισμός του Φόρουμ