
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
νομιζω οτι ο κοσμος εχει αρχισει και ξεσπαει παντου, γιαουρτια τρωνε και οι πολιτικοι και ολοι πια..
Ο λαος ξεσπαει...
τι πολιτισμενη διαμαρτυρια προτεινεις σε εναν ανθρωπο ο οποιος λεει οτι ειναι λαικος και εχει 40 σπιτια εκ των οποιων τα μισα τα χει κανει με λεφτα μας απ την δουλεια της γυναικας του?
τι πολιτισμενη αντιδραση μπορει να εχουν οι 10 που ηταν εκει και καναν ολο το σουσουρο αν ειναι ανεργοι πεινασμενοι, και εχουν εναν τυπο που κανει συναυλια αλληλεγγυης (τραγουδαει τσαμπα) και ειναι κατι το τοσο φοβερο.. και το παιζει λαικος?
Ο κοσμος δεν την αντεχει αλλο την κοροιδια, δεν ηταν επιθεση στον καλλιτεχνη αλλα στον ανθρωπο Νταραλα, ο οποιος κατα καιρους εχει παρει θεση και για πολιτικα ζητηματα!
Ο πολιτισμος της Ελλαδας δεν ειναι ο Νταλαρας και κανενας Νταλαρας!!
υ.γ Μονστα ειναι η γνωμη σου και ειναι απολυτα σεβαστη, καμια αντιπαραθεση μαζι σου, κ γω με αυτην την αποψη, σε καμια περιπτωση δεν θα αντιδρουσα ετσι, προτιμαω την αποχη!