Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη οι σφαλιαρες πρεπει να πεσουν στις εκλογες.... αλλα και εκει παλι τα ιδια σκατα θα εχουμε και εδω ειμαστε!
    Το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε ασχημη φαρα... και οτι κακο μας ερχεται το αξιζουμε!Ο συνταξιουχος που τωρα πληρωνοντας το χαρατσι στη ΔΕΗ δεν ειχε να φαει, και πηγε χθες να παρει τα φαρμακα και τα πληρωσε βερεσε, αυριο θα ψηφισει Πασοκ γιατι παντα ψηφιζε... το ασχημο δεν ειναι ο συνταξιουχος βεβαια γιατι οι ανθρωποι μετα απο καποια ηλικια δεν καταλαβαινουν, το ασχημο ειναι η γενια μου και η γενια σας που σε μερικους δεν εχει αλλαξει τπτ!
    Ποιος απο σας δεν πληρωσε το χαρατσι της Δεη? ποιος απο σας δεν πληρωσε την εκτακτη εισφορα κεφαλικου φορου?
    Ολα αυτα ειναι ενα συμπερασμα οτι δεν υπαρχει συλλογικη δραση-αντιδραση! Αν υπηρχε μια σταση πληρωμων των εκτακτων εισφορων στο 85-90% τι θα γινοταν?
    το ρευμα ειδατε οτι δεν το εκοψαν οπως απειλουσαν στην αρχη!
    άσχημη φάρα? γιατί δεν λές κωλοφάρα.
    εδώ είχα μια κουβέντα σήμερα με τον πατέρα μου για τους επίτροπους που θα μας ελέγχουν, και μου είπε τοο εξής.
    θα κάνουν δουλειά, ή θα τους κάνουν οι δικοί μας σαν τα μούτρα τους? αυτοί οι άνθρωποι αγόρι μου έχουν μάθει να δουλεύουν, και να παίρνουν τον μισθό τους. ας έρθουν απο'δω να τους πάνε οι δικοί μας στα μπουζούκια και στις πουτ@νες, και θα σου πώ εγώ.
    θα κοιταχτούν, και το πρώτο πράγμα που θα πούν είναι...ρεσυ, εδώ είναι η ζωή. όσο το σκέφτομαι απο το πρωί, τσατίζομαι. πάλι δίκιο έχει ο μπάρμπας ρε γμτ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (05-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP