Aχαχα....σεβαστη η αποψη σου αλλα λαθος κατα τη γνωμη μου φιλε Σταθη και για τις μετατροπες αλλα και για τους κομπρεσσορες τα εχουμε ψιλοξαναπει ειδικα για τους κομπρεσσορες και εχουμε ξαναδιαφωνισει.
Η Αποψη μου οσο αφορα τις μετατροπες και ειδικα σε καροτσες παλιες οπως Ζ3,Ε30 κλπ δεν εχει να κανει ειδικα με τα γκαζια αλλα με ενα μικροβιο η μια κ@υλα να το πω ετσι που καποιοι τη κουβαλαμε μεσα μας ισως και απο μικρα παιδια.
Η Γνωμη μου ειναι πως καποιες καροτσες ειναι σκετη ομορφια(Z3,E30 μοναδικες απιθανες καροτσες) και γι αυτο το λογο επιλεγονται απο καποιους για του οποιου ειδους μετατροπες,βελτιωσεις(μηχα νικες,αισθητικες κλπ).
Το πεταμενα λ7 λοιπον ειναι υποκειμενικο,για σενα ναι ,για μενα οχι.
Δεν εχει να κανει με τα αλογα οπως λες αλλα με το μικροβιο και την οικονομικη ανεση πολλες φορες.
Ετσι και αλλιως αν το βαλεις κατω με το ποσο στοιχιζουν καποιες μετατροπες θα διαπιστωσεις πως θα μπορουσε ο καθενας που τη κανει να εχει ενα κλασης ανωτερο αμαξι σε δυναμη αλλα και τεχνολογικα.
Ο Καθενας οραματιζεται καποια πραγματα και προσπαθει να τα υλοποιησει ,τοσο απλα.
Περα απ ολα αυτα ομως και μεσα απο αυτες τις μετατροπες προεκυψαν και πολλες λυσεις , τεχνογνωσια για πολλα πραγματα που αφορουν το αυτοκινητο(ετσι νομιζω εγω τουλαχστον)που καθε αλλο παρα αρχηστα μας ειναι.
Το μικροβιο αυτο δεν ειναι μονο αυτοκινητιστικο φαινομενο αλλα μπορει να αφορα χιλιαδες αλλα πραγματα που δεν αφορουν τροχους(ακομα και ενυδρεια).
Οσο αφορα τους κομπρεσσορες λοιπον εγω θα πω πως ουδεποτε μετανοιωσα και οχι μονο δε,αλλα το εχω καταευχαριστηθει μιας και εχω ενα αμαξι που ακομα προβλημα δε μου εχει βγαλει αλλα και μου κανει τα χατηρια χωρις να χρειαζεται να ειμαι κοντρακιας γιατι δεν ειμαι, περα του οτι υπαρχουν πααρα μα πααρα πολλα δυνατοτερα.
Αλλος ενας λογος ειναι και το οικονομικο γενικοτερα μια και ολοι μπορει να θελαμε ενα Μ5-Μ6 που τωρα κανουν απο 27-45 και παλαιοτερα 100+.
Ομως ακομα και να το ειχες, ειχε να κανει με το κοστος συντηρησης,τα φορολογικα κλπ.
Καλλιστα θα μπορουσε να ισχυριστει καποιος πως και μια τετοια αγορα ειναι πεταμενα λ7 οταν την επομενη μερα απο αυτη της αγορας το αμαξι χανει το 20% της αξιας του και σημερα τα πηρε και τα σηκωσε.
Γι αυτο το λογο και ισως και για πολλους αλλους το τι αξιζει και τι οχι ειναι καθαρα αποψη,τρελα,μικροβιο,κεφι,ο ραμα,αγαπη του κανενος.
Οσο για το να μετραει καποιος η οχι για μενα προσωπικα οπως και για τους περισσοτερους εδω μεσα φανταζομαι ,δεν εχουν να κανουν τα αλογα,το αυτοκινητο η κοινωνικο-οικονομικη ταξη,αλλα η προσωπικοτητα τους και ο χαρακτηρας τους.
Φιλικα παντα![]()