-
Γ'ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ 5/3/2012
Σε αιτηση ενστασης στον ΟΕΚ, για αποριψη επιδοτησης ενοικιου ετους 2009(ναι!!!ακομη δεν εχουν δοθει σε κανεναν τα χρηματα!!!!) της πεθερας μου,χρειαστηκε να επισυναψει το αντιγραφο του εκκαθαριστικου 2010 και του Ε1 2010.....
....ο λογος ηταν οτι ελειπε απο την αρχικη αιτηση το αποκομμα που ειναι αριστερα του εκκαθαριστικου,αυτο που ειναι μαζι με την επιταγη και εχει γραμμενους τους κωδικους και τα ποσα που εχουν δηλωθει στο Ε1....κακως το ειχε κοψει και στη συνεχεια το 'χασε αυτο το αποκομμα αλλα εγινε!!!!.... τι να κανουμε???
....ο υπαλληλος του ΟΕΚ μας ειπε οτι θα αποριφθει η ενσταση, αφου δεν εχουμε εκτυπωση απο την εφορια των κωδικων αυτων μαζι με τα ποσα που εχουν δηλωθει!!!.....η απορια μου ηταν οτι αφου τους πηγαμε το αντιγραφο Ε1, που τα εχει ολα γραμμενα και δεν ηταν και πολλα αφου μονο εισοδημα απο συνταξη εχει η γυναικα,δεν τα αντιγραφουν απο εκει???..
......η απαντηση ηταν ειλικρινης..."θα στο αποριψουν,για μενα κανε οτι θελεις αλλα ξερω οτι θα στο αποριψουν....."
αυτα εγιναν την Παρασκευη 2/3/2012.....και να φανταστεις οτι καθησα και εγραψα ολους τους κωδικους και τα ποσα με το χερι σε μια σελιδα ετσι για να τα εχουν ευκολα,αλλα τζαμπα ο κοπος...."δεν θα τα δεχτουν ρε φιλε,στο λεω...."
Με προσωρινο προβλημα στο ποδι απο "ακανθο στην φτερνα" ,πηγα την πεθερα μου μαζι με τη γυναικα μου στην εφορια για παρουν αυτη την τοσο πολυτιμη εκτυπωση....."δεν την βγαζουν,δεν υπαρχει τετοια εκτυπωση!!!" μου λενε στο κινητο...."το μονο που μπορουν να δωσουν ειναι οτι εχουμε ηδη!!!!"(εκκαθαριστικο και Ε1)..."τι κανουμε?"....
....πηγα στον 1ο οροφο σε καποιο γραφειο που τους ειχα βαλει στορακια, βρηκα μια υπαλληλο της εξηγησα τι και πως,.....παιρνει τηλ στον 3ο οροφο την κ.Βαγγελιω,μπλα-μπλα-μπλα....οκ μου λεει πες απο την κ.Αγλαϊα στην κ.Βαγγελιω(αυτη με τα κοντα μαλλια).....
...πηγα στον 3ο η κ.Βαγγελιω:"δεν βγαινει ευκολα αυτο που ζητας, δωσε μου την ταυτοτητα της κυριας...."
σε 10 δευτερολεπτα εκανε την εκτυπωση!!!!....σηκωθηκε απο την καρεκλα την πηρε απο τον εκτυπωτη 4 βηματα πιο εκει και μου την εδωσε!!!
που εισαι S8N να πεις την ατακα σου????
ΥΣ:...διπλα ακριβως ηταν η αλλη υπαλληλος που ειχε παει η πεθερα μου.....να τις την τριψω στην μουρη την εκτυπωση λεω???....ασε μου λεει καναμε την δουλεια μας παμε να φυγουμε...
...Ελλας της Αγλαϊας και της Βαγγελιως δεν θα πας ποτε μπροστα!!!!
-
The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
Monsta (05-03-12), Panos 316T (05-03-12), Stathis (05-03-12), Thomelef (05-03-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP