δειτε και ενα καλο βιντεακι..
δειτε και ενα καλο βιντεακι..
nikos1400 (08-03-12), Panos 316T (07-03-12), soc12r (05-03-12), Vassilis ///M (05-03-12)
και τα videakia απο παπαργυροπουλο και ξενικο...πολυ καλοι και οι δυο..
kloukakis (07-03-12), Nick bmwlover (06-03-12), Panos 316T (07-03-12), Vassilis ///M (06-03-12)
Ρε Νικο το παλικαρι με το φοβερα ομορφο κοκκινο Αscona ποιος ειναι? Και ομορφο και φοβερα δυνατο το πραμα.
WRC is for boys
GROUP B was for men
αν θυμαμαι καλα..λεγεται δημητριου..και ειναι calibra turbo..φτιαγμενο και καμια 400αρα χαλαρα..πολυ ωραια δουλεια και παρολο καινουργιος στα drift ειναι καλο τιμονι...πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον..
υγ..επιτηδες εχω βαλει εγω τα driftovideakia για να βαλεις εσυ τα κανονικα του αγωνα...(ειναι δικο σου το θεμα στο κατω κατω..)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 06-03-12 στις 11:39 Αιτία: -
Μπραβο του και πανεμορφο το Ascona του. 400 αλογα, φοβερο. Εχει φοβερη δουλεια πανω του. Σαν φανοποια τουλαχιστον ειναι αλλου γιατι το ειδα καποια στιγμη κατω στην Μηχανικη. Δεν ξερω για τοποθετηση του μοτερ αλλα το πραμα εσκαβε ασχημα. Ωραιο αυτοκινητο και φοβερο τιμονι ο μαγκας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 06-03-12 στις 11:42
WRC is for boys
GROUP B was for men
τρελό χέρι ο παπαργυρόπουλος...
όταν τον βλέπεις live, πραγματικά εντυπωσιάζεσαι με την οδήγηση του. τα χιλιόμετρα εισόδου που έχει όταν μπαίνει, είναι τρελά. λές και βλέπεις ταλιμπάν να κάνει ντου στον λευκό οίκο.
ταλέντο.
sympether with chiefτης
Ι donut understeer...
αααααχ!!!
Αντε να μεγαλωσει λιγο και το κοριτσακι μου και να παμε να δει-ακουσει-μυρισει αυτα που γουσταρει ο μπαμπας της!
καρακατακαυλωσα με τους driftαδες....ειναι αλλου οι τυποι!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Nick bmwlover (06-03-12)