Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

κατι μου έλεγε η μάνα μου ότι της ζητήσανε να δηλώσει αν όταν πεθάνει θέλει να πάρει το επικουρικό της ο πατέρας μου!
    και αν το επιλέξει, θα της κρατάνε 100 ευρώ?

επειδή δεν το κατάλαβε καλά η γυναίκα (είναι και σαστισμένη με οσα συμβαινουν) έχει ακούσει κανείς κάτι?

Η ίδια δήλωσε πάντως του πατέρα μου ότι αν πεθάνει θα πάρει τα π@παρια της (έτσι ακριβώς), αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το να σκέφτηκαν τέτοια πατέντα....

εχει κανείς άποψη μέχρι να βρώ τίποτα στοιχεία ακόμα?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι μου έλεγε η μάνα μου ότι της ζητήσανε να δηλώσει αν όταν πεθάνει θέλει να πάρει το επικουρικό της ο πατέρας μου!
    και αν το επιλέξει, θα της κρατάνε 100 ευρώ?

επειδή δεν το κατάλαβε καλά η γυναίκα (είναι και σαστισμένη με οσα συμβαινουν) έχει ακούσει κανείς κάτι?

Η ίδια δήλωσε πάντως του πατέρα μου ότι αν πεθάνει θα πάρει τα π@παρια της (έτσι ακριβώς), αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το να σκέφτηκαν τέτοια πατέντα....

εχει κανείς άποψη μέχρι να βρώ τίποτα στοιχεία ακόμα?
    το ελεγε το πρωι στην τηλεοραση.
    Αν επιλεξεις να παρεις ολη (ακεραια)την επικουρικη συνταξη αυτη δεν μεταβιβαζεται μετα θανατο στο δικαιουχο (χηρα- χηρος?)
    Με λιγα λογια μια επικουρικη των 300 ευρω αν ο συνταξιουχος την παρει ολοκληρη η χηρα μετα παιρνει τον πουλο.
    Για να εχει δικαιωμα η χηρα αργοτερα πρεπει ο δικαιουχος συνταξιουχος να την παρει μειωμενη κατα 20-30 % δεν θυμαμαι ακριβως τι ειπανε για το ποσοστο.
    Μιλαμε οι ανθρωποι εχουν προχωρησει σε αλλα επιπεδα...

3. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Stamatis (05-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP