ελα ρε σιγα και ετσι νομιζω ωραιο θα δειχνει η βαζεις αυτα τα καπακια τα χαμαν και δειχνει λιγο πιο καπως.....
ελα ρε σιγα και ετσι νομιζω ωραιο θα δειχνει η βαζεις αυτα τα καπακια τα χαμαν και δειχνει λιγο πιο καπως.....
BILL007 (02-03-12)
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασω εργοστασιακο προφυλακτηρα Μ3.Στην χειροτερη τοποθετω ενα lip spoiler
τον μαμά προφυλακτήρα, μην τον πειράζεις. ποτέ δεν ξέρεις αν τον ξαναχρειαστείς.
εγώ είχα πάρει τον δικό μου απο τον ζέφκα, και περίμενα την παραλαβή του κάνα 3μηνο.
ποιοτικά, ο προφυλακτήρας είναι πάρα πολύ καλός. η ποιότητα του πλαστικού, είναι πολύ καλή. φυσικά σαν άφτερμάρκετ, ο φανοποιός, πρέπει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω απ'ότι σε έναν μαμά, αλλά πίστεψε με ο συγκεκριμένος, μπορεί να κάτσει τέλεια παντού.
στο τέλος με τον δικό μου, ασχολήθηκα λίγο προσωπικά, για να τον φέρω ακριβώς έτσι όπως ήθελα εγώ. το αποτέλεσμα, είναι πάρα πολύ καλό, με ίσιους αρμούς, χωρίς στραβώματα στο πλαστικό, χωρίς τπτ.
για μένα αξίζει τον κόπο να περιμένεις, και να πάρεις απο'κει. μπορώ να τραβήξω κάποιες φώτο, και να ανεβάσω αν δεν φαίνεται καλά στις φώτο του γκαράζ μου.
sympether with chiefτης