Και μονο κρινοντας απο τη δουλεια του Κωστα, η οποια αν μη τι αλλο θελει μερακι,υπομονη και προυποθετει τελειομανια, πιστευω οτι τα εχει ζυγιζει και τα εχει σκεφτει ολα...
Δεν νομιζω οτι του κατεβηκε η ιδεα χθες... Ουτε πως δεν το εχει σκεφτει απο ολες τις μεριες. Σιγουρα ειναι αποφαση καρδιας και δεν συναδει με το κλιμα της εποχης.
Πιστευω πως οτι και αν αποφασισει να κανει θα ειναι 100% ολοκληρωμενο γιατι οτιδηποτε λιγοτερο δεν νομιζω να του ταιριαζει.
Παντως Κωστα μιας και καταληξαμε ολοι μαζι στο Ε30...
Δεν πετας ενα S62 μεσα??
Αφου S54 εχεις ηδη....![]()
Μισές δουλειές δεν έχω μάθει ποτέ μου να κάνω. Αν ξεκινήσει το πρότζεκτ, το αμάξι θα γίνει πιπίλα όπως ήταν το 34άρι μου. Όπως είχε χτιστεί εκείνο από μέσα προς τα έξω, τα πάντα καινούρια, μέχρι και η καλωδίωση ήρθε κούτα από τη bmw, έτσι θα γίνει και το μελλοντικό...
Το πιο πιθανό όμως είναι να βγω εκτός προϋπολογισμού (όπως πάντα). Όταν ξεκινάς τέτοια πρότζεκτ το χρήμα πρέπει να ρέει, ώστε να μη τσιγκουνευτείς τη λεπτομέρεια που στο τέλος θα κάνει τη διαφορά.
Πεταμένα λεφτά είναι σίγουρα, όμως πότε το αυτοκίνητο αποτέλεσε επένδυση ? Εκτός βέβαια όπως είπε και ο Στάθης σε άλλο θρεντ, τώρα που θα φτιάξουν τα πράγματα κι ο father-Δήμος είναι αισιόδοξος, να πάμε να ψωνίσουμε τα φθηνά Μ3 / Μ5 / Μ6 για να τα πουλήσουμε ακριβά λίιιιιγο αργότερα...![]()
zaharias (02-03-12)