Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παιδες θα σας καλεσω στο USA για το μπατσελορ ,βρηκα την ακρη με την θεια και εκλεισα καρτες,δανεια ουφ ξαλαφρωσα....
    Θελω να σας δω ρε ολους σε 2-3 χρονακια που θα λετε god bless America...θα αποδειχθει και παλι οπως πολλες φορες οτι ειναι η μονη μας σωτηρια ..
    ανταλαγματα πολλα ,οπως θα δωσω εγω στην θεια ετσι θα δωσει η ψωροκωσταινα everything στους αμερικανους...
    Παρτε το χαμπαρι μονο αυτοι αν θελουν μας σωζουν και μην ακουσω οτι ειναι πιο χρεωκοπημενοι απο μας θα γελασω...
    Τα λεμε σε κανα δυο χρονακια hellllooooo boooyyyyyyzzzzzzzzzzzz

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

joseph (02-03-12), Nino (02-03-12), Panos 316T (02-03-12), Stathis (02-03-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παιδες θα σας καλεσω στο USA για το μπατσελορ ,βρηκα την ακρη με την θεια και εκλεισα καρτες,δανεια ουφ ξαλαφρωσα....
    Θελω να σας δω ρε ολους σε 2-3 χρονακια που θα λετε god bless America...θα αποδειχθει και παλι οπως πολλες φορες οτι ειναι η μονη μας σωτηρια ..
    ανταλαγματα πολλα ,οπως θα δωσω εγω στην θεια ετσι θα δωσει η ψωροκωσταινα everything στους αμερικανους...
    Παρτε το χαμπαρι μονο αυτοι αν θελουν μας σωζουν και μην ακουσω οτι ειναι πιο χρεωκοπημενοι απο μας θα γελασω...
    Τα λεμε σε κανα δυο χρονακια hellllooooo boooyyyyyyzzzzzzzzzzzz
    that's the plan George.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP