εγω που δεν εχω καμια σχεση ουτε με αριστερα ουτε με δεξια, πως μπορω να πληροφορηθω αυτες τις προτασεις?
γιατι 27 χρονια που εχω δικαιωμα ψηφου (πριν γεννηθεις εικαζω φιλε μου αρη), δεν ειδα καμια προταση, παρα μονο αρνηση και καταστροφολογια.
και αν πραγματι η προταση υπηρχε αλλα δεν την πληροφορηθηκε κανεις εκτος οσων εχουν σχεση (των παρατρεχαμενων του καιμματος δηλαδη και των κομματικων νεολαιων που ξαναλεω -και μην ξανασχολιασεις- δεν ξερουν τι θα πει πραγματικοτητα καθως δεν εχουν βγαλει ουτε ενα σεντ απο εργασια), αυτο θα με κανει να ψηφισω?
ποιον αυτον που ειναι ανικανος να εκφρασει και να κανει γνωστη την προταση του, ποσο μαλλον να την εφαρομοσει?
(εαν υποθεσουμε οτι υπαρχει πργαμα για το οποιο αμφιβαλω και θα αμφιβαλω μεχρι να τη δω).
τωρα για τα περι μετεριζιου, ο καθενας στο ειδος του οπως λες κι εσυ, αλλος γραφει για να εκτονωθει κι αλλος γραφει αυτα που του ειπανε...
σε δουλεια να βρισκομαστε, τι θα καναμε κι εμεις τα φορουμ χωρις αυτα, θα κλειναμε...
τελος για την καλπη επειδη εισαι νεος να σου θυμισω οτι πριν λιγα χρονια ο τσιμπλας κατεγραψε 17% στις δημοσκοπησεις και οταν εγιναν οι εκλογες μετα απο λιγο δεν βρηκε ουτε την ψηφο του...
αλλα ξεχασα, ουτε αυτο συνεβη, ειναι κατι που νομιζουν καποιοι...