πολυ σωστα μιλας γιαννη

καλοκαιρι 2003 ή 4(βαριεμαι να υπολογισω) ηταν η ωρα που πηρα τα αποτελεσματα απο τις πανελληνιες.
Αμετρητες ωρες συζητησεων στο τι να κανω,που να κινηθω.
Για δυο(2) μορια ειχα χασει την αθηνα και ειχα περασει λαμια.
Μεσα στις πολλες λυσεις και προτασεις ακουστηκε και το εξης.
"δε τους χε$εις ολους εδω να πας εξω"
για μια στιγμη μονο το σκεφτηκα.Αμεσως ομως συνηλθα.
Δεν ηθελα να αφησω το σπιτι μου, τη γειτονια μου, τους δικους μου, τους φιλους μου και να ξενιτευτω για μια ζωη.
Δεν ηθελα η μητερα μου να ειναι σκεψη για διακοπες.
Οι πραγματικοι μου φιλοι να ειναι ιδεα για 3ημερο.
Με τον ενα ή τον αλλο τροπο αγαπαγα το χωμα που παταω.

Οσο τα χρονια απο τοτε περναγαν, ειδα αλλα κρατη, αλλες κουλτουρες.Αλου μ αρεσαν, αλλου με ξενιζαν.

Δε θα το παιξω κοσμογυρισμενος, αλλα τωρα 4-5 χρονια μετα και με 5-10 ταξιδια κυριως λογο δουλειας και εφοσον εχω δει τι ΚΑΝΟΥΝ στο τοπο μου εχω καταληξει.

Οταν(και δε λεω πλεον αν) μου δωθει η ευκαιρια να φυγω, να ειστε σιγουροι οτι θα το κανω.
Δεν ξερω αν ειμαι φιλελληνας ή ελληναρας ή ανθελληνας ή οτι αλλο λενε.Εγω αγαπω αυτα που εχω εδω και αυτα που ζω.Αν καποιος μου τα στερησει δε θα εχω κατι να αγαπαω.

Φυσικα και πολεμισαν πολλοι για τα μερη αυτα, αλλα για μενα ελλαδα δεν ειναι το μερος, ειναι ο κοσμος.Και αυτος πλεον εχει χαλασει, εχει διαφθαρει απο μεσα προς τα εξω.

Εγω που ελεγα οτι δεν αφηνω τον τοπο μου ειμαι τωρα αυτος που λεει οτι τα μαζευω και χαιρετω εν ρηπη οφθαλμου.

Τους βαρεθηκα ολους με τους χαρτινους γιακαδες και τα χοντρα λογια.
Δεν ασχοληθηκα, δε ξερω και ουτε προκειται να ασχοληθω με τα κοινα.
Δεν ειναι το φορτε μου, ο τομεας μου.Βλεπω ομως οτι με καταστρεφουν σιγα σιγα.

Θα σας πω ενα πειραμα που πολυ θα γνωριζουν.

αν παρεις ενα τιγανι και βαλεις μεσα λαδι και αναψεις τη φωτια, το λαδι θα βρασει.αν πεταξεις μεσα ενα βατραχο θα καει και θα πηδηξει εξω.
Αν ομως βαλεις το βατραχο ενω το λαδι ειναι κρυο και αρχισεις σταδιακα να ανεβαζεις θερμοκρασια, σε λιγη ωρα θα τρως βατραχοποδαρα...........

Για μενα αυτο μας κανουν.

Πιστευω τα λεγομενα μου να μη θιγουν κανενα και να μη προσβαλουν.Απλα ωρες ωρες με αυτα που βλεπουμε και διαβαζουμε βγαινουμε εξω απο τα ρουχα μας και σαστιζουμε.