Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
μη με πειτε ''κολλημενο''........αλλα ειχαν βγαλει τοσο.....μα τοσο ομορφη την 39αρα M-PACK που οταν ειδα την 60αρα ειπα ''ωρε τι ειναι τουτο''????......και οταν ακουσα οτι βγηκε καινουρια 5αρα......υπεθεσα οτι θα την καταλαβαν την ''πατατα'' που ειχαν κανει.....με εκπληξη μου ειδα μια Ε90 μεγαλυτερου μεγεθους.......
σαφως και οι πιο καινουριες εχουν σιγουρα πιο πολλα ''ψιψινια'' και ''κοκοποψαρα'' αλλα εχω την εντυπωση οτι απο εμφανιση....ειτε εσωτερικη,ειται εξωτερικη......εχουν χασει το στυλ της σπορ-επιθετικης-επιβλητικης εμφανισης.
εχω αρκετους φιλους και γνωστους με 60αρες......οι οποιοι ειχαν 39αρες και τις αλλαξαν επειδη απλα ηταν η καινουρια 5αρα............που ομως αναπωλουν την 39αρα.

ισως να ειμαι οφ τοπικ.........αλλα ηθελα να τα πω.
αν κρινουν οι μοντς οτι πρεπει να σβηστει........no problem.
Δεν είναι απόλυτο αυτό, όταν αλλάζεις BMW αναπολείς το προηγούμενο έτσι κι αλλιώς...

η Ε39 είναι κατά κάποιο τρόπο "απλούστερο" όχημα από την Ε60. Η Ε39 είχε μια λίγο πιο "σπορ αίσθηση" από την Ε60. Από άποψη άνεσης η Ε60 είναι ανώτερη χωρίς να χάνει στην πραγματικότητα σε κάτι. Δεν έχει εκείνη την "σπορ αίσθηση" της 39 αλλά έχει τις ίδιες (ίσως και παραπάνω) ικανότητες. Έχει πιο "μελετημένο" σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης εμπρός, έχει εξελιγμένο (τέλειο θα έλεγα) ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας και τέλειο ζύγισμα στο βάρος της ενώ παρά τον έξτρα εξοπλισμό είναι ταυτόχρονα και πιο ελαφριά. Στις Msport εκδόσεις έχεις έντονη τη σπορ αίσθηση ...πολύ έντονη θα έλεγα.

Από ομορφιά και εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου καθώς είναι εντελώς διαφορετικά. Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα 2, και χρόνο με το χρόνο βλέποντας και νέα μοντέλα διαφόρων εταιριών να κυκλοφορούν (ειδικά τα τελευταία χρόνια) αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο πόσο "μπροστά" είναι εμφανισιακά το Ε60 ...που σχεδιάστηκε το 2002.