Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Θέμα: 3.0 m54 αντλια λαδιου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα, φορας προγραμμα (εχεις ανεβασει κοφτη)..??

Καποια στιγμη, σκεφτηκα για προγραμμα, αλλα ειπα, αστο οπως ειναι για το λογο του κοφτη και μονο και ειχα στο μυαλο μου αυτο το θεμα με τη τρομπα λαδιου..

Καλο ειναι να το κανουν προληπτικα ολοι, να εχουμε (καπως) το κεφαλι μας ησυχο..

Λεγανε για τα βλαβητρονικ, οτι εχουν προβληματα.. Ο Μ54 καλυτερος ειναι..?? Γ@μω τα κυβικα μου μεσα!!!
    Ναι Ζαχαρια φοραω εκκεντροφορους και προγραμμα και φουλ εξατμισεις και σαφως στροφαρει πιο πολυ αλλα δεν ειμαι κι ο μοναδικος που του συμβαινει είτε εχει προγραμμα είτε οχι! Η πονταρισιά στο γραναζοπαξιμαδο πρεπει να γινει απο ολους.

2. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

zaharias (25-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Ζαχαρια φοραω εκκεντροφορους και προγραμμα και φουλ εξατμισεις και σαφως στροφαρει πιο πολυ αλλα δεν ειμαι κι ο μοναδικος που του συμβαινει είτε εχει προγραμμα είτε οχι! Η πονταρισιά στο γραναζοπαξιμαδο πρεπει να γινει απο ολους.
    Εξαλλου ο m54 δεν συγκρινεται με τον ''βλαβητρονικ''.....ειναι ενα μοτερ πολυ αξιοπιστο με ισως μοναδικο κουσουρι αυτο που συνεβει σε εμενα!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εξαλλου ο m54 δεν συγκρινεται με τον ''βλαβητρονικ''.....ειναι ενα μοτερ πολυ αξιοπιστο με ισως μοναδικο κουσουρι αυτο που συνεβει σε εμενα!
    Δεν εχει και λιγα θεματακια ο Μ54..
    Σιγουρα θα εχεις διαβασει στο φανατικς.. για καταναλωση λαδιου..διαρροες, CCV, φλαντζες, υδραυλικο τιμονι.. και διαφορα αλλα.. και τα περισσοτερα Μ54 ειναι 3λιτρα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

5. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (25-02-12), katsaraios (27-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχει και λιγα θεματακια ο Μ54..
    Σιγουρα θα εχεις διαβασει στο φανατικς.. για καταναλωση λαδιου..διαρροες, CCV, φλαντζες, υδραυλικο τιμονι.. και διαφορα αλλα.. και τα περισσοτερα Μ54 ειναι 3λιτρα..
    Δυστυχως μετα απο 6 χρονια μετατροπης μου συνεβει το χειροτερο νομιζω και ευτυχως χωρις καταστροφικα αποτελεσματα κατα αλλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα!

7. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

zaharias (25-02-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Smile

Δυστυχως μετα απο 6 χρονια μετατροπης μου συνεβει το χειροτερο νομιζω και ευτυχως χωρις καταστροφικα αποτελεσματα κατα αλλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα!
    Μπραβο ρε θηριο.. Σιγουρα εισαι απο τις εξαιρεσεις.. (φτου φτου.. δεν πιανει το ματι μου, τσεκαρισμενο.. xaxaxaxaxa )
    Φυσικα, σε αυτα που ελεγα πριν παιζει ρολο πολυ ο παραγοντας "συντηρηση" και η τυχη.. (πχ στο θεμα της καταναλωσης του λαδιου.. υπαρχουν ιδιοκτητες που το αγορασαν καινουργιο, το εστρωσαν και συμπληρωναν λαδι απο τα πρωτα χλμ και υπαρχουν και ιδιοκτητες που τα πηραν μεταχειρο και δεν συμπληρωνουν ποτε..)
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο ρε θηριο.. Σιγουρα εισαι απο τις εξαιρεσεις.. (φτου φτου.. δεν πιανει το ματι μου, τσεκαρισμενο.. xaxaxaxaxa )
    Φυσικα, σε αυτα που ελεγα πριν παιζει ρολο πολυ ο παραγοντας "συντηρηση" και η τυχη.. (πχ στο θεμα της καταναλωσης του λαδιου.. υπαρχουν ιδιοκτητες που το αγορασαν καινουργιο, το εστρωσαν και συμπληρωναν λαδι απο τα πρωτα χλμ και υπαρχουν και ιδιοκτητες που τα πηραν μεταχειρο και δεν συμπληρωνουν ποτε..)
    Ζαχαρια το θεμα σερβις περνα απο τα χερια μου και του δινω τα καλυτερα για δουλευει απροβληματιστα! Καταναλωση με γρηγορη οδηγηση στις 7000 χιλ. αλλαγη 850ml περιπου. Σε ευχαριστω για το καλό σου μάτι......Χα!Χα!Χα!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP